BYTE Plus - Detaylarla Hack L PDF L 22Mb
-
Dergiyi inceledğim kadarıyla birçok konu hakkında yüzelsel bilgi verilmiş. Bir sayfası dokümansa üç sayfası reklam olan bir dergi.
Ayrıca kapağına bakıp aldanmayın tüm detaylarıyla demesine rağmen yüzeysel olarak hack konuları hakkında bilgi verilmiş. Wireless hakkında bir kaç güzel dokümanda mevcuttur.
Download: http://rapidshare.com/files/250964956/HaYVaN.rar.html
Rar Şifresi:www.tahribat.com
-
hangi aya ait bi dergi bu
edit : aralık 2006
-
Dergiden bir kaç bölüm:
Gerçi windows şifre kırma mevzusu üzerine benim yazdığım yazı daha iyiydi.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=89761
-
biri linki duzeltebilirmi ?
-
byte kadar boktan bi dergi olamaz. ısıtıp ısıtıp veriyolar hep aynı şeyleri.
-
CD Hediyeli Hacker'in Alet Çantası
: )
ahahahahaha>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>yerde kaldım
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------CD Hediyeli Hacker'in Alet Çantası
-----------------------------Niye güldünki? İngilizce teleafuzu Hacker's Tools olan cümlenin tam türkçe karşılığı Hackerin alet çantası demek.. Gülünecek şeyi çözemedim
-
Hack sayısı adı altında dergiler çoğu kez böyle şeyler yapar bundaki amaçta derginin daha çok satılmasını sağlamak ama içeriğe baktığınızda Hack adına bi tane adam gibi bilgi bulamazsınız.Bu dergilerde zaten konular sabittir.Birincisi Kevin amca kimdir ne yapmıştır.Daha sonra Keylogger ne demek Trojan ne demek bunları yazar.Sonrada Windows kullanıcı parolasını kırmak.Birde 3-5 tane Lamer aracı cd'ye koydumu.Al sana Hack sayısı.Böyle şeylere bakmaya bile değmez.
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------CD Hediyeli Hacker'in Alet Çantası
-----------------------------Niye güldünki? İngilizce teleafuzu Hacker's Tools olan cümlenin tam türkçe karşılığı Hackerin alet çantası demek.. Gülünecek şeyi çözemedim
-----------------------------Hacker alet çantası taşımaz bildiğim kadarıyla.Ayrıca "Hacker tools" "Hacker araçları" demek ve bu araçlar çantada taşınmaz genel de setup.exe diye bir dosyanın çalıştırılmasıyla kurulan yazılımsal araçlardır.Artı. Resmi bir dergi Hackerlik dersi vermez,çocuklara yayını dağıtmaya yönelik bir reklam kokusu.Saygınlığı sıfır,biraz yazılım dilinden anlayan biri bile böyle bir dergide yayınlatmaz makalelerini,utanır.Anladın mı şimdi.
MSN HACKİNG gibi bir başlık seni cezbettiyse dergiyi indirip öğrenmeye başla ve msnleri hackerla: )
-
rezalet :)
-
paylaşmayın böyle abuk subuk şeyler yeni iskolar çıkacak ortaya