Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
C ' Yi Formatladım D' Deki Verileri Nasıl Alırım
C ' Yi Formatladım D' Deki Verileri Nasıl Alırım
-
öncelikle yeni konu açmamak için çok direndim sorunumu ilişkili diğer konularda halletmeye çalıştım ama olmadı derdim şudur ;
windows 8 yüklü bilgisayarıma format atmaya çalıştım ama her şeyi bok ettim c' yi işletim sistemimin yüklü oldu bölmeyi biçimlendirdim şu anda laptopumda işletim sistemi yok ben D' deki verileri nasıl flashıma kopyalayabilirim daha önceden yedeklememiştim verileri ve şimdi tüm diskleri biçimlendirmem gerekiyo nasıl kurtarabilirim verilerimi biçimlendirmeden önce
-
minixp ile halledersin hocam , sanıyorum.
-
herhangi bi live cd ile olabilir ama yedeklemene gerek yok ki. hiçbirşey yapmadan cye yeni winfos kur geç.
-
Prometheus bunu yazdı
herhangi bi live cd ile olabilir ama yedeklemene gerek yok ki. hiçbirşey yapmadan cye yeni winfos kur geç.
hocam laptopda win 8 yüklü format prosedürü gereği tüm diskleri silip yeniden oluşturmam gerekiyomuş o yüzden yedekleeme lazım
-
hiçbişey anlamadım şimdi sen winfosun olduğu bölüme format çakmadın mı? d duruyor yani. win8in öyle bi saçmalığı varsa bilmiyorum. o zaman daha önceki sürümlerden kur bari. herhangi bi live cd ile de halledebilirsin illa yedek alcam diyosan.
-
frt bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
hocam laptopda win 8 yüklü format prosedürü gereği tüm diskleri silip yeniden oluşturmam gerekiyomuş o yüzden yedekleeme lazım
hocam format prosedürü diye bir şeyi ilk defa duyuyorum yeni işletim sistemi kuracaksan cyi siler oraya yeni sistem kurarsın onun dışında bazı ekstrem durumlarda silinmesi gerekebilir d nin belkihocam senin yapman gereken sey cye yeni bir isletim sistemi kurmak d ye dokunmadan
-
Lightsaber bunu yazdıfrt bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
hocam format prosedürü diye bir şeyi ilk defa duyuyorum yeni işletim sistemi kuracaksan cyi siler oraya yeni sistem kurarsın onun dışında bazı ekstrem durumlarda silinmesi gerekebilir d nin belkihocam senin yapman gereken sey cye yeni bir isletim sistemi kurmak d ye dokunmadan
evet haklısın ama daha önceden win 8 yüklü bi bilgisayara format attınmı hocam format sırasında yüklenecek diski seçtiğimde şöle bi hata veriyo "bu diske yüklenemez.Seçilen disk GPT bölümü stilinde " bunun çzöümüde şuymuş bütün diskleri silip yeniden oluşturmam gerekiyomuş sıkıntılı bi durum hocam gerçekten madurum
-
frt bunu yazdıLightsaber bunu yazdıfrt bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
evet haklısın ama daha önceden win 8 yüklü bi bilgisayara format attınmı hocam format sırasında yüklenecek diski seçtiğimde şöle bi hata veriyo "bu diske yüklenemez.Seçilen disk GPT bölümü stilinde " bunun çzöümüde şuymuş bütün diskleri silip yeniden oluşturmam gerekiyomuş sıkıntılı bi durum hocam gerçekten madurum
http://www.tekniktrend.com/usb-uzeriden-calisabilen-ucretsiz-isletim-sistemi-slax/
http://www.youtube.com/watch?v=dMJpggOQFNk
-
Başka pc varsa harddiski ona takıp yapabilirsin.ya da ubuntuyu flaşa yazdır oradan çalıştırıp kopyalayabilirsin
-
hiren's boot cd işini görür hocam flash bellekten veya cd den işletim sistemi çalıştırıp verini kurtarabilirsin
-
SinusX bunu yazdıfrt bunu yazdıLightsaber bunu yazdıfrt bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
http://www.tekniktrend.com/usb-uzeriden-calisabilen-ucretsiz-isletim-sistemi-slax/
http://www.youtube.com/watch?v=dMJpggOQFNk
sinüsx hocam bunun xp olanı için bi link verebilirmisin acep ben girdim siteye indirdim bişey kurdum flasha açmaya çalışırken bootmgr eksik diye bi hata veriyo sanırım yanlış şeyi indidiriyorum bu da son isteğimdir senden bi zahmet indiricem yerin varsa bi linkini alıyım senden