C# Asp.Net Sözlük Ödev
-
C# da asp.net ile en az 4 dilli bir sozluk ypamam gerekiyor veritabanı sql olucak.ELinde olan ,kısa sure ıcınıde ÜCRETSİZ:) oalrak yapıpcak yada yapmınıda bilgi kaynağı olucak birileri varmı varsa yardımalrınızı bekliyorum :D
-
PHP ile yapılan sözlük projelerine bir göz atabilirsin; böylece algoritma konusunda fikrin olur.
Algoritma konusunda veya teknik olarak yazacağın / soracağın her şeye cevap alacağını garanti ederim; ne de olsa ödev de sorumluluk da senin, bu projeden bir şeyler öğrenmesi gereken de sensin ...
Biri yazsın bana versin, ben de ödev olarak götüreyim diyorsan : :)
Kolay gelsin.
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
C# da asp.net ile en az 4 dilli bir sozluk ypamam gerekiyor veritabanı sql olucak.ELinde olan ,kısa sure ıcınıde ÜCRETSİZ:) oalrak yapıpcak yada yapmınıda bilgi kaynağı olucak birileri varmı varsa yardımalrınızı bekliyorum :D
-----------------------------Veritabanı SQL olacak?
-
Biz sana yardım ederiz hele bişeyler yapmaya başlada :)
-
GangShot bunu yazdı:
-----------------------------Biz sana yardım ederiz hele bişeyler yapmaya başlada :)
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------PHP ile yapılan sözlük projelerine bir göz atabilirsin; böylece algoritma konusunda fikrin olur.
Algoritma konusunda veya teknik olarak yazacağın / soracağın her şeye cevap alacağını garanti ederim; ne de olsa ödev de sorumluluk da senin, bu projeden bir şeyler öğrenmesi gereken de sensin ...
Biri yazsın bana versin, ben de ödev olarak götüreyim diyorsan : :)
Kolay gelsin.
-----------------------------burda odev benım bıseyler ogrenmem ıcın verılmedı hocam :D sene sonunda okula verilemsi gereken bir proje gerkıyor ama ben neredeyse butun bılgıayar ıslerıne kosuyorum yardımcı oalrak ve okul tanıtımı ıcın vidyo hazırlıyorum o yuzden cok cabuk bıtecek bir program olması ıcın bu verıldı ama yınede hersey ıcın sagol D:
-
JPriest bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------Veritabanı SQL olacak?
Access yerine SQL server 05 yada 08 kullanılacak