C# Basit Bir Kaç Kod Lazım [Yardım]
-
selam,
keylogger yapsan daha kolay olur diğer türlü iş zor :) rakkoc demiş bellekten alabilrsin, bunu biraz daha açayım çok eksik kalmış..
her kontrolün bir tane numarası var, handle, hwnd diyorlar.. bu numarayı bulduktan sonra o kontrol üzerinde çeşitli oynamalar yapabilirsin..
mesela herkesin bildiği messenger da winampta ne dinliyorum özelliği var, bilmiyorum bu nasıl çalışıyor ama bana böyle bir iş teklifi gelmişti, camfrog için tabii :) piyasada hiç bir örneği yoktu, tamamen kendim yazdım kodu, winamptaki şarkının ismini gösteren metin kutusunun handle ını alarak içindeki veriyi camfrog daki ad/nickname kısmına yazdırdım..
senin istediğin de buna benzer bir şey. bunla ilgili bir kaç api kullanman lazım. bir hiyerarşi düşüneceksin.
direkt olarak kontrolün handle numarasına ulaşamazsın. öncelikle forma ulaşacaksın ondan sonra bir altındaki childa ondan sonra varsa yine altındaki childa ya da direk kontrolün (kontrol dediğim buton, metin kutusu falan) kendisine..
deneme yapmak için microsoftun ücretsiz sunduğu spy++ ile kontrolün handle numarasını almaya çalış, eğer alabiliyorsan o zaman istediğin şeyi yapabilirsin.
-
Key event'larını kurcala biraz. regedit'e kaydetmeyi başarabilirsin dahada önemlisi eğer orta seviye online oynanan bir oyun ise senin bunları yapmana izin vermeyecektir zaten
-
masTR bunu yazdıKey event'larını kurcala biraz. regedit'e kaydetmeyi başarabilirsin dahada önemlisi eğer orta seviye online oynanan bir oyun ise senin bunları yapmana izin vermeyecektir zaten
Ya spy++ ile adamın ID kısmını görüntüledim ama PW kısmı boş görünüyor.
Regedittende adamın yine IDsini c# a aldırdım o kolay zaten
sorun adamın PWsini almak....
hiçbir çakalllık gelmiyor aklıma :)
-
yukarıdaki yazdığım mesaja pişman oldum açıkçsı.. bu konuyu açan arkadaş özelden şunları yazdı bana ve benim cevabım..
merhaba spy++ kullanarak kullanıcın ID sini buldum.
PW kısmınında nerede oldugunu buldum.
Eğer bir bilgin varsa bunları nasıl çekeceğim hakkında
TW ID PW vereyim bağlan yap olurmu ?
------------------------
güzel yoldasın o zaman :) pinvoke.net den örneklere bak hocam, orada ilgili api leri bulabilirsin. bir şekilde halledebilirsin
------------------------
Ya şöyle profesyonel işlerle ilgili hiçbir bilgim yok.
yok api pinvoke falan hiç bilmiyorum :)
------------------------
kendin söylüyorsun hocam profesyonel iş :) bunun bir maliyeti olmalı.. yardım etmek isterdim ama zamanım yok şuan.
------------------------
o_O hemen maliyet yaa -.-
tamam anladım yine birşeyler bozarak yapcaz ozaman nabalım -.---------
konuya yazdım diye, bağlan yap olur mu ne demek? kendisi diyor bu iş profesyonel bir iş.. ee ben yazılımcıyım ve bu işten geçimimi sağlıyorum.. yığınla insana yardımcı oluyorum elimden geldiğince .. ama bazen bu işten para kazanmak gerek değil mi? şimdi ben bu kişiye edeceğim yardımla baya zaman kaybedeceğim, bu aralar yine bir sürü işim var, boş zamanım olsa yardım ederdim ama bana kaybettireceği zaman benim açımdan önemli..
gösterdiği tutum belli, "hemen maliyet yaa" , ben bu işe yıllarımı verdim hocam, emek harcadım ve bunun diyeti olan yardımı da her boş vaktimde yapmaya çalışıyorum ki sana da daha önce yardım ettim daha önce.
herkesin bir sınırı var, bu tarz insanlar ve konuşmalar cidden beni sinirlendiriyor.. daha önce de dedim, çok eskiden cw de bir iki konuya mesaj yazmıştım, adamlar diyor, anlamadık, bunu videoya çek bana anlat.. bu nasıl bir anlayıştır çözemedim.. bilgiye erişmek bu kadar mı ucuz? ve saygısızca istemek?
neyse baya sinirliyim daha kötü şeyler yazmak istemiyorum. hadi eyvallah
unbalanced tarafından 11/Tem/14 15:28 tarihinde düzenlenmiştir -
SendMessage api ile yapabilirsin sanırım.
-
Eger keylogger istersen c# dan caybirs sagolsun atayim hocam aksam
-
Bence aynı exe yi formda tasarla elemanlara yuttur Crack falan filan diye o form sana yollasın bilgileri
MorganBlacK tarafından 11/Tem/14 18:38 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Hatta senin exeden giriş yaptıklarından sonra oyunun sahici exe'si açılsın ;) -
MorganBlacK bunu yazdı
Bence aynı exe yi formda tasarla elemanlara yuttur Crack falan filan diye o form sana yollasın bilgileri
Edit: Hatta senin exeden giriş yaptıklarından sonra oyunun sahici exe'si açılsın ;)yok kanka olmaz öyle.
Ben şimdi uğraıyorum üstünde bakıcaz bakalım ne olcak.
ID tamam ama adamın girdiği PW yi lmam lazım
O yüzdende sadece keylogger kullanıcam onun için.
adam benm programı kapatıcaya kadar keylogger çalışıcak
Baktı çalışmıyo hile kapatıcak programı keyloggerda durucak :)
-
GodKlaus bunu yazdırakkoc bunu yazdı
exe'yi handler edeceksin ram'den o exe'nin icindeki verileri okuyacaksin. tabi bu islem esnasinda oyunun uzerinde olan muhtemel guvenlik kontrolerinide gecmen gerekecek.
Tabi bu kisim basit bir iki kod oldugu icin sormak istedigim sey su : Zor ve elinde olan kod hangisi ?
Uhhm. dediklerini biraz düşündüm ve elimdeki sıkıntılara bakarak çözümü regeditten adamın her seferinden girmediği IDyi bularak çözdüm
PW kısmınıda küçük bir keylogger ile hallederiz :)
zormu kolaymi bilmiyorum ama ben çözüm hehe :3
Şimdiki sorun regeditten kayıt okutmak :)
örnek xxxx/yyyy/aaa/ID adlı kayıtı nasıl okurum ?
xx yy aa lar regeditteki yerlerin uzantısı
ne regediti hocam memory reading yapıcaksın, c# memory reading - chat engine ile offset bulmak vs. arat bunları