folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C C++ Hakkında Bilgi Verebilcek Birisi!!!

C C++ Hakkında Bilgi Verebilcek Birisi!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaşlar.. öncelikle karşınızda sıfırdan başlayacak temiz hayalleri bulunan birisi duruyor. yani kurduğum cümleler arasında saçma cümleler warsa cahelliğe bağışlayın..nedir bu ne işe yarar bana bu diller hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..ayrıca aralarındaki farklar nedir bi amatör olarak hangisinden başlamalıyım ???__saçmalamadık umarım:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    direk C ile girmek agir gelir...daha once hicbir programlama dili uzerine bilgin yok sanirim...tahribat dokumanlarinda rene nin yazdigi Algoritmaya giris dokumanini oku google dan algoritmayla ilgili dokuman edin...programlama mantigini yolunu kavra sonra...yuksek seviyeli bir dille algoritmani gelistir...qbasic-pascal-visual basic...gibi dillerden birsini sec...sonra eger sistem programcisi olacaksan C C++ gibi dillere yonel....ilerde ne tur programlar yapmak istedigini yazarsan hangi dillere yonelmen gerektigini yazabiliriz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Joey_Jordison
    Joey_Jordison's avatar
    Erkek
    ComputerWolf a katılıyorum. Bencede ilk olarak c ile baslarsan biraz ağır gelebilir.İlla c ile baslıcam ben diyosan ben sana c hakkında biraz bilgi vereyim. C su ana kadar kullanılan programlama dillerinin en kapsamlılarındandır.Bilgisayara en iyi c ile hakim olabilirsin.Yani cok sağlam trojan, virus v.s yazılabilir.Eğer sağlam bi şekilde öğrenirsen aklına gelebilen herseyi yapabilirsin.C++ da c den biraz daha gelişmiş 1-2 komut eklenmiş ve biraz daha gelişmiş librarye sahip bir programlama dilidir.C ile hemen hemen aynıdır yani. C# a pek bakmadığım için bunun hakkında bilgi veremicem. Ama oyun programlaması yapılabildiğini duymustum

I"m not supposed to be here
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    bende ilk olarak c programlama dili ile başladım gittim Kaan ASLAN'ın A dan Z ye c kılavuzu kitapını aldım büyük hevesle eve geldim okudum okudum 4 ay kadar anlamadım C zor dil gerçekten.. Keşke visual basic ile başlasaydın görsel bir dille başla. c dili ağır onu söylebilriim sana

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İlla C ogrenecegim diyenlere Pascal ile baslayin sonra C ye gecin derim sahsen ben zamaninda oyle yaptim pek zorlanmiyorsunuz...ama Visual Basic ten C ye gecmek sizi zorlayabilir.onun icin pascal daha mantikli.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    sen önce zorla başla önce c++ bak biraz. biraz da v.b 6.0 a
    ama algoritma çalışman en önemlisi o seni programlama da geliştirir

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    emirreis kafa yerindemi isterse asm ile baslasin ne dersin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu işin bi prosedürü olmamalı. Matematik dersine çalışır gibi C++ kasamazsın. Önce kendine bi amaç belirle mesela şunu yazacam şunu yapacam de o amaç için uğraşırken zaten ihtiyaçtan dolayı her bokunu öğrenmiş olursun yoksa teker teker komut ezberleyecek değilsin.

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked_by_kemikadam
    hacked_by_kemikadam's avatar
    Erkek
    he valla ben visual basic ciyim c ye geçecektim baya zorlandım açıkçası çok emek isteyen bi iş arkadaşım (: sabır gerektirir.

bide linuxçuysan c yi daha bi iyi anlarsın

:D

T.h.e_€mr€
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Bak şimdi c, c++ falan öğrenirsin,ardından flash java falan derken bi bakmışsın oyun yapmışsın. :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    sen önce pascal dan falan başla c++ ağır gelir kafayı yersin

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Toplam Hit: 5105 Toplam Mesaj: 15