folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C# Cı Yomu Hiç Bişey Danışcam Da

C# Cı Yomu Hiç Bişey Danışcam Da

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yaw programı yaptım kronometre yapmıştım zor zar bir ton şey koydum.Hataları (hiç yardım almadan) düzelttim bir ikisi dışında.Gel gelelim prgoramın iconuun dğeiştirme hadi onu geçtik prgoram olarak çıkartmayı bulamadım.

Build diyorum olmuyor delphide çalıştırınca kendiliğinden çııyordu onuda denedim oda olmadı şu iki olayı çözmessem kafayı yiyicem kaç tane kronometre projem gitti nasıl bir denyoluk ettiysem bozdum hep :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    tepeden yada f5 ile çalıştırdığında works klasörünün içinde exesi olur zaten :) git bi bak..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    obj\Release build dediğimde bu klasörde çıkıyor ama.Denedim çalışıyorda cionu bi acayp :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    direk f6 ile build yapınca setup oluşuyor zaten debug/relase klasörleri altında. icon olayını diosanda oda properties'i actıktan sora orda icon deiştirebiliosun.

" ' "
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    heh saol şimdi görüdm onu yazcaktım bende :D tammadır kolaymış yaw saankin delphiden daha kolay.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=106010
    hoca bak indir göreceksin bi acayip prgoram iconu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    hocam sen solution"un altındaki propertiesten deiştirdin dimi iconu sora da relase ayarlayıp f6 yya bastıktan sora release klasoru altında icon lu exe olusucak.

he bak sunu da al dırek ordaki sure gırdın textboxın keypresine koy=) sagdan eventları secip girebilirsin keypressine
    if ((e.KeyChar > (char)58) || (e.KeyChar <= (char)47) && (e.KeyChar !=(char)8))
    e.Handled = true;

" ' "
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    abow iyi biliyor sandın beni :D
    bugun ikinci gunumdeyim.İconu değiştirdim zaten program çalışınca görürsün f6 ya basım obj\Release bu klasörde çıktı ama böyle ikonsuz.

Ayrıca keypress dediğimiz olay clikleme olayı dimi?Evant neydi

die bir kaç şey sorucam sana :D hepsini isimce biliyorumda uzun süredir programlamaya elimi sürmedim unutkanlık var.Zaten bundan önce pek iyi programlama vs.. bilmiyordum.Şu ico olayını çözelim kolay gibin.

edit: ico olayını çözdüm :D
    propertiesten girdim.application dan ico olayını hallettim ben sadece form un ico sunu hallediyormuşum.

http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=106018
    ahanda yen nesli.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    yaw bak textboxa tıkla sora sagda properties penceresı war ya..ordan event die bi buton war boel sımsek iconu gıbı bısı olmalı oraya tıkla orda keypressi bul cifttıkla gır ıcıne yapıstır=)

" ' "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    keypress click olayı dil. tuşa herbastında o olay gerceklesıo bolelikle o verdım kod yardımıyla sadece rakam gırılebılıo=)

" ' "
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    heh şimdi oldu :D böylece events in nerd eolduğunuda öğrendim saolasun ne işiye yarar bu?
Toplam Hit: 4206 Toplam Mesaj: 12