C# Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ---ALPER--- bunu yazdı

Şu turbobitten bir b.k indirilmiyor, hotfile ye yüklesen de rahat rahat indirsek ne sevap işlemiş olursun biliyonmu hacı :D

linkleri burada premiuma çevirebilirsin

http://getripz.pl/

kolay gelsin..

Paylaşım güzel saqeslanger 

rappermcs tarafından 03/Şub/13 23:49 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı
    ---ALPER--- bunu yazdı

Şu turbobitten bir b.k indirilmiyor, hotfile ye yüklesen de rahat rahat indirsek ne sevap işlemiş olursun biliyonmu hacı :D

hocam hotfile olmaz da gece uploaded.nete yüklerim gece alternatif olarak ftp desteği yok sanırım hotfileda

rappermcs

sağolasınız hacılar ;) bu arada rappermcs nickli arkadaşın verdiği sitede indirme problemini çözdüm,uğraşıp yorulmana gerek kalmadı hacım, ellerize sağlık ikinizede teşekkür ederim ;)

---ALPER--- tarafından 03/Şub/13 23:59 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Konuyu baltalamak gibi olmasın. Amaç paylaşım nasılsa.

http://www.tahribat.com/Forum-Ftp-Den-170935/

linkte alternatif, 18 videoluk, 2,78 Gb eğitim seti var.

Benim işime yaramıyor ama yine de teşekkürler :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Benim bu konuda bilgim sıfır ama bu kodlama dillerine merakım var. Sonuç olarak bununla, bu setle, başlasam bu işe bir getirisi olur mu? Yoksa sadece vakit kaybı mı olur benim için?

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Benim bu konuda bilgim sıfır ama bu kodlama dillerine merakım var. Sonuç olarak bununla, bu setle, başlasam bu işe bir getirisi olur mu? Yoksa sadece vakit kaybı mı olur benim için?

durgut.com u biliyorum, fatih bey eski bilge adam çalışanlarından şuan microsoftta çalışıyor (son zamanlarda durumu nedir bilmiyorum)

kendisi kaliteli bir yazılımcı, hakeza eğitim seti de öyledir ancak yeni başlayanlar için doldurucu bir kaynak değildir. bunun yerine adam gibi bir kitap

ile bu işe başlamanı öneririm. aksi halde bir çok nokta açık kalacaktır ve çok sorunlarla karşılaşacaksın

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

1yıl c# görmüştüm ma bilgiler baya paslandı. eyvallah hocam çizik atalım bi ara çekeriz

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

durgut.com u biliyorum, fatih bey eski bilge adam çalışanlarından şuan microsoftta çalışıyor (son zamanlarda durumu nedir bilmiyorum)

kendisi kaliteli bir yazılımcı, hakeza eğitim seti de öyledir ancak yeni başlayanlar için doldurucu bir kaynak değildir. bunun yerine adam gibi bir kitap

ile bu işe başlamanı öneririm. aksi halde bir çok nokta açık kalacaktır ve çok sorunlarla karşılaşacaksın

Eyvallah üstad. Boş vakit çok aslında. Güzel bir konu açıp bu tarz şeylerde bilgi alıp, bu işe atılmam lazım. :) Sizlerinde yardımıyla elbette. Arşive alalım. İlerde lazım olur belki. Paylaşım içinde sağol mürid.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

upp yeni dosya yükledim yukarda editledim görmeyen varsa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

Bu paylaşımı yapan arkadaşın ellerine sağlıki, yeni yeni başlıyorum bende ama ileriye yönelik yatırım hep bu eğitim videoları :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 5058 Toplam Mesaj: 22