C# Eğitim Videosu Tavsiye Eder Misiniz
-
CEO bunu yazdı
Ulan önüne gelene gider yapıyorsun.
Madem o kadar herşeyi biliyorsun koca gotunu kaldır da gir internetten bak.
Udemy diye bir platform da var, mıhsıçtı olma da üç beş birşey ver set al o zaman.
Bilge adama dünyanın parasini bayilmissin gelmişsin burada ona buna artislik yapıyorsun..
Hem bilge adami ovuyorsun şöyle böyle diye, hemde eğitim videosu arıyorsun madem bilge adam bu kadar iyi, ellerinde sihirli değnek var da, niye ekstra bilgi için yirtiniyorsun ?
Zaten onlar seni senior devololer yapacakya hani..
Ulan sığır tartışmak konuşmak ne zamandan beri gider oldu. Göt kadar odandan çıkta insanlarla iletişim kurmayı dene. Ya yorum yaptığın konuyu okumayacak kadar andavalsın yada okuduğunu anlamayacak kadar mal. Aramızda çok iyi yazılımcılar var onların tavsiyesine ihtiyacım var çünkü konu ben değilim. Hamdolsun düşünebildiğim için googledan özellikle udemy den araştırmamı yapıp derledim zaten. Saman kadar beyninle bi udemy tutturmuşun konuşuyorsun. Bi bok bilmediğin konuya yorum yapma.
-
end bunu yazdınumune bunu yazdıend bunu yazdınumune bunu yazdıCEO bunu yazdı
Udemy gibi bir platform varken bilge adama gitmek de ne biliyim..
Güzel kardeşim udemy mezunu ile bilgeadam mezunu arasındaki farkı gerçekten bilmiyormuşsun. İstersen bir araştır
bilgi ve egitim bakimindan udemy dover. cok kral anlatimlar var, hem de tonlarca, cesitli real-world projelerle birlikte! :)
haa mezun olani bi ise yerlestirip 10k maas veriyorlar diyorsan bilge babam dover tabii ki.
Hocam eğitimleri kıyaslaman için bilgeadamdan eğitim almış olman lazım. Aldın mı?
Alan ve tecrubelerini aktaran birkac insan tanidim/taniyorum. Hayatlari hic degismedi :P
Kaldi ki, buna da gerek yok hocam.
Bilgeadam falan da hikaye, istersen farkli bir kurulus olsun, adi da MahmutAdam olsun.
Tek pakette alanlarinda "uzman" olan X ve Z kisilerinin verdigi 10.000 liralik egitimle, alanlarinda uzman olan A, B, C, D, E ve F kisilerinin farkli perspektiflerle ve deneyimleriyle verdikleri (her bir set 300 lira olsun, surumden kazaniyorlar cunku) toplamda 1800 liralik olan egitimleri kiyasladigimizda sen ben X ve Z'nin daha iyi oldugunu dusunurum diyorsan kolay gelsin diyebilirim ancak.
X ve Z kisileri kendini dunya capinda ispatlamis/saglam isler yapmis insanlarsa denklem yine degisir tabii.
Ee, anlatsana egitmen kim?
Dostum ben seninle hemfikirim zaten önemli olan isim değil. Kendini ne kadar geliştirebildiğin. Biz sıfırdan başladığımız ve çevremizdeki neredeyse herkes bu referans ve bu kursta öğrendikleriyle iş sahibi olduğu için tercihimiz bu oldu. Buradaki yazılımcı arkadaşlardanda tavsiye istedim kendimizi daha fazla geliştirebiliriz belki diye.