folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# İle Neler Yapilabilir?

C# İle Neler Yapilabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Bende var bi sürü Python kitabı. Birkaç saat içinde upload edrim beklersen. İngilizcen de varsa çok iyi kaynaklar bunlar :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tamam tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Aaa zaten varmış :) Geçen gün bi başkası için upload etmiştim. Arada algoritma için de jpeg formatında dökümanlar var :)

-> http://rapidshare.com/files/95137337/Algoritma-Python-TbT.rar

Parola sorarsa : tahribat.com

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    network
    network's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------
    GeFORC3 bunu yazdı:
    sandman bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

yazamayacağınız virüse örnek verirmisiniz?

framework tarzında çalışan programlar pointer ve benzeri bir çok özelligi kullanamazlar gerek kendi garbage colleterları oldugundan gereksede framework üzerinde JIT gibi bir katmanda çalıştıklarından OpSys'lerin düşük Ringlerine ulaşamazlar bu sebepten dolayı bellek işlemi yapıcak virüs ve benzeri şeyler yazılamazlar haaa .net ve benzeri dillerlerde gerektigi zaman o işlemci ve işletim sistemine has olarak kod yazılabilir ama o zaman .net yada herhangi bir plartform bagımsız dilden başka dil kullanılmış oluyor....

Edit:Tabii burda virüs,malware ve trojandan ne aldıgımızda önemlidir...Bakış acısı degişebilir

Hem yazsak bile düşünsenize adama gönderiyorsunuz virüsü veya trojanı adamın PC sinde framework yok ne olcak :D çalışmicak.sonra bide framework yükletmek için sosyal mühendislik kas :D

yada Millet tamamen vistaya yada windows 7 e gecinceye kadar bekleyecez puhaha:)) 

böyle bir isteğin var ise WEB projesi olarak ta yazabilirsin ;) windows uygulaması geliştiripte karşı tarafın bilgisayarına müdahele etmen için taban uygulamayı framework  ü yükletmelisin doğru ama bunu işlem client taraflı olduğundan bunu server taraflı yaparsan sorun kalmaz ;)

ama dediğim gibi bu kdr kasma sen WEB uygulamasıyla istediğin virüsü yaz ;)

Neler yapılabilir soruna cevap ise  ;

C# ile İşletim sistemi yazıldı bilginize ..

I Love Software , Software is a life...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:

Aaa zaten varmış :) Geçen gün bi başkası için upload etmiştim. Arada algoritma için de jpeg formatında dökümanlar var :)

-> http://rapidshare.com/files/95137337/Algoritma-Python-TbT.rar

Parola sorarsa : tahribat.com

Çok teşekkür ederim zaten bi tek senin upload ettiğin var ama bana böyle eele tutulup sıkılabilecek koklanabilecek bi PYTHON kitabi lazım tabi türkçe..

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

Ayrıca elinde mustafa Beşerin Python adlı kitabı bulunan arkadaşların bana pm atmalarını rica ediyorum ikici el fiyatına alırım..

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
Toplam Hit: 10221 Toplam Mesaj: 17