folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C İle Soket Programlama

C İle Soket Programlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam maalesef kodlara kafa yoracak vaktim yok. Araştırma yapmalısınız ne yazık ki.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netwalker
    netwalker's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    netwalker bunu yazdı

http://www.paulgriffiths.net/program/c/webserv.php

bu adresteki örneği test ettim çalıştı gayet basit mantıkla 8080 portunu ancak verilen klasör yolundaki html dosyalarını okuyor bense

atıyorum c dosyası içinde mysql ile verileri listeledim sonra binary dosyasını çalıştırıp localhost:8080 dediğimde dataları web browser a bassın istiyorum

Aga şimdi sana kod yazmam saçmalık olur. Sadece mantık söyleyeyim. MYSQL, C ile bağlanıp verileri html formatında hdd e kaydedip ohtml dosyasını okutturabilirsin. BU yöntemle neredeyse kodda hiç desğişiklik yapmazsın.

şu dediğiniz dün akşam aklıma geldi şöyle bir şey yapsam mantıklı olur mu sizce diyelim /uyeler diye girdiği zaman mysql güncelliğine bakacak yeni bir data yoksa direk html dosyasını ekrana basıcam tabi daha önceden tüm dataları çekmiş html dosyası halinde kayıtlamış olacağım bir cachelemek gibi böylece de güzel bir hız yakalamış olabilirim diye düşünüyorum nasıl olur sizce ?

ayrıca olmaz derseniz diğer I/O işlemi için fastcgi kullanmayı düşünüyorum.

netwalker tarafından 20/Ağu/13 10:21 tarihinde düzenlenmiştir

2. dünya savaşı sıralarında faşist diktatörler mussolini ve hitler tüm işyerlerinde resimlerinin asılmasını emretmişlerdi.bunu içine sinmeden yapan bir kitapçının aklına müthiş bir fikir gelmişti ve beklemeden bunu yaptı.kitap vitrinine koyduğu bu iki diktatörün resimlerinin arasına dünya edebiyat tarihinin önemli isimlerinden victor hugo"nun önemli bir eserini koymuştu: "SEFİLLER".
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    netwalker bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    netwalker bunu yazdı

http://www.paulgriffiths.net/program/c/webserv.php

bu adresteki örneği test ettim çalıştı gayet basit mantıkla 8080 portunu ancak verilen klasör yolundaki html dosyalarını okuyor bense

atıyorum c dosyası içinde mysql ile verileri listeledim sonra binary dosyasını çalıştırıp localhost:8080 dediğimde dataları web browser a bassın istiyorum

Aga şimdi sana kod yazmam saçmalık olur. Sadece mantık söyleyeyim. MYSQL, C ile bağlanıp verileri html formatında hdd e kaydedip ohtml dosyasını okutturabilirsin. BU yöntemle neredeyse kodda hiç desğişiklik yapmazsın.

şu dediğiniz dün akşam aklıma geldi şöyle bir şey yapsam mantıklı olur mu sizce diyelim /uyeler diye girdiği zaman mysql güncelliğine bakacak yeni bir data yoksa direk html dosyasını ekrana basıcam tabi daha önceden tüm dataları çekmiş html dosyası halinde kayıtlamış olacağım bir cachelemek gibi böylece de güzel bir hız yakalamış olabilirim diye düşünüyorum nasıl olur sizce ?

ayrıca olmaz derseniz diğer I/O işlemi için fastcgi kullanmayı düşünüyorum.

Olur tabi niye olmasın. Yeni veri yoksa HDD'e I/O dan kaçmış olursun. Bir nevi cache sistemi gibi olur. Yalnız birşey soracam bu kadar performans niye istiyosun çok mu request dönecek sunucuda? Birde niye illa C ile yapıyorsun sistemi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netwalker
    netwalker's avatar
    Erkek

evet sorgular çok olacak booking.com tarzında bir proje olduğu için neden c/c++ ile yaptığıma gelince hem performans acısından ki şuanda bile facebook buna benzer bir şey yapıyor php kodunu c/c++ yapıyor sonra derliyor ama c/c++ ile yapma sebebim sadece bu değil hemde bu dili öğrenmek çünkü başka projelerimde olacak.

netwalker tarafından 20/Ağu/13 11:41 tarihinde düzenlenmiştir

2. dünya savaşı sıralarında faşist diktatörler mussolini ve hitler tüm işyerlerinde resimlerinin asılmasını emretmişlerdi.bunu içine sinmeden yapan bir kitapçının aklına müthiş bir fikir gelmişti ve beklemeden bunu yaptı.kitap vitrinine koyduğu bu iki diktatörün resimlerinin arasına dünya edebiyat tarihinin önemli isimlerinden victor hugo"nun önemli bir eserini koymuştu: "SEFİLLER".
Toplam Hit: 6010 Toplam Mesaj: 15