C++ İle Yazılmış Bir Programın Kaynak Kodları Lazım Neler Yapmam Lazım
-
düzenlemem gereken yerleri buldum ama düzenleme yapamıyorum hocalar :) delphi decomplier buldum DeDe diye bi program ama bi işe yaramadı :S yada kullanmasını beceremedim :D sizden ricam bi el atsanız şu işe :S vallahi çok sevindirirsiniz beni :)
-
İstediğin iş yaş, kaynak kod bulamazsın, reklam kaldırma işini sağlam bir reverse cü sağlam bi fiyata yapar, düşünürsen tabi.
-
Kaynak kodunu şöyle görürsün.
Dil ya VB'dir ya .NET'tir delphidir. Ötesini bilmem. DeDe var VB Decompiler var ve herkesin bildiği reflector var. Bunları biliyorsundur.
Gelelim C++'a onun kaynak kodlarını ancak debuggerlarr ile özele inersek ida pro, ollydbg gibi programlarla görürsün ki o gördüklerin de asm dili olacaktır. ASM biliyorsan mevcut yerleri ripleyebilirsin ama riplediğin yerler yince c dilinde olmaz asm dilinde olur o zaman da asm dilinde programı yeniden derlersin yani riplediğin yeri. Riplemek de öyle her babayiğidin işi değildir. :)
Kısacası kaynak kodunu unut. Yazdıklarımda yanlışlık varsa PM ile bildiriniz. =)
-
Program c++ ile değil delphi ile yazılmış hocalar :) yanlış bulmuşum ben :D
DeDe yi denedim ama bişey yapamadım :S bi el atın işte yav :D
-
Paketlenmiş olmasın?
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Paketlenmiş olmasın?
-----------------------------ilk sayfada yazmıştım. paketlenmemiş sanırım. Peid diye bir programla baktım temiz dedi :D