folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C++ İle Yazılmış Bir Programın Kaynak Kodları Lazım Neler Yapmam Lazım

C++ İle Yazılmış Bir Programın Kaynak Kodları Lazım Neler Yapmam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

düzenlemem gereken yerleri buldum ama düzenleme yapamıyorum hocalar :) delphi decomplier buldum DeDe diye bi program ama bi işe yaramadı :S yada kullanmasını beceremedim :D sizden ricam bi el atsanız şu işe :S vallahi çok sevindirirsiniz beni :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

İstediğin iş yaş, kaynak kod bulamazsın, reklam kaldırma işini sağlam bir reverse cü sağlam bi fiyata yapar, düşünürsen tabi.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Kaynak kodunu şöyle görürsün.

Dil ya VB'dir ya .NET'tir delphidir. Ötesini bilmem. DeDe var VB Decompiler var ve herkesin bildiği reflector var. Bunları biliyorsundur.

Gelelim C++'a onun kaynak kodlarını ancak debuggerlarr ile özele inersek ida pro, ollydbg gibi programlarla görürsün ki o gördüklerin de asm dili olacaktır. ASM biliyorsan mevcut yerleri ripleyebilirsin ama riplediğin yerler yince c dilinde olmaz asm dilinde olur o zaman da asm dilinde programı yeniden derlersin yani riplediğin yeri. Riplemek de öyle her babayiğidin işi değildir. :)

Kısacası kaynak kodunu unut. Yazdıklarımda yanlışlık varsa PM ile bildiriniz. =)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Program c++ ile değil delphi ile yazılmış hocalar :) yanlış bulmuşum ben :D

DeDe yi denedim ama bişey yapamadım :S bi el atın işte yav :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Paketlenmiş olmasın?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Caliber bunu yazdı:
    -----------------------------

Paketlenmiş olmasın?

-----------------------------

ilk sayfada yazmıştım. paketlenmemiş sanırım. Peid diye bir programla baktım temiz dedi :D

Toplam Hit: 6308 Toplam Mesaj: 17