C++ İle Yazılmış Programı Editlemek
-
Arkadaşlar elimde bi program var süreli online site üstünden süreli + paralı bunu Cracklemek istiyorum nasıl yaparım nasıl ederim neler lazım bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar varsa Sevinirim.
@mod
konuları doğru yerlere açalım
-
Holy0ne'nin Dökümanını İncelemeni Öneririm,,,Sitede Mevcut :/
-
TaNeR bunu yazdı:
-----------------------------
Holy0ne'nin Dökümanını İncelemeni Öneririm,,,Sitede Mevcut :/
-----------------------------c# ile ilgili dokuman var + c++ deneyimim yok bilgilendirilmem lazım..
-
en hele bi bak ona incele sonra aynısını dene senin program üstünde :) herşeyi devletten bekleme :W
-
Hex editör ile cevap mesajlarını vs çevire bilirsin asm convertör ile asm ye çevirip yeniden derleye bilirsin ama asm biliyorsan ne gerek var c++ a :D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Hex editör ile cevap mesajlarını vs çevire bilirsin asm convertör ile asm ye çevirip yeniden derleye bilirsin ama asm biliyorsan ne gerek var c++ a :D
-------------------------------çok masraflı olucam ama google baktım Hex Editor diye cesit cesit programlar cıktı varsa down alabilirmiyim ..
-
nickneyime bunu yazdı:
en hele bi bak ona incele sonra aynısını dene senin program üstünde :) herşeyi devletten bekleme :W
-------------------------------anlamadım yazdıgını + Devletten hiç bir umudum yok :))
-
Bu iş masraflı onun yerine sen programın ismini söyle hazır crackini bulalım yada sen bul
http://www.tamindir.com/program/14599/Craagle.htm
burdaki programı indir başla aramaya
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Bu iş masraflı onun yerine sen programın ismini söyle hazır crackini bulalım yada sen bul
http://www.tamindir.com/program/14599/Craagle.htm
burdaki programı indir başla aramaya
-----------------------------Crack i yok 1 ay aradım maalesef :S
-
Bunun C++ la alakası ne anlamadım :P
hazır crack yok kendim kıracam diyorsan baya bi emek ister, daha önce birkaç kez başka sitelerde crack üzerine bir tez çalışması yayınlamıştım şuan elimde yok,
birkaç programa ihtiyacın var hex editör bunlardan sadece biri, diassembly edip adım adım çalışmasını takip edeceğin başka bir program ve azda olsa assembly bilgisi program isimlerini hatırlamıyorum ama geçmişte trial programlar için kullanılan datecrack adlı bir program vardı halen nekadar işler bilemiyorum yaptığı şey programa çalıştırırken herzaman aynı tarihi göstermek
-
reverse engineering die bir arama yap forumda
çok sağlam 1-2 eleman vardı diye hatırlıyorum sana yardımcı olabilirler
ama kolay olmadıgını söylememize gerek yok heralde