C# Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Sefer Algan , Wrox Press , Helbert amcanin vb kaliteli yayinlarin C# kitaplari var elimde. Konsol-Win application-database application - network application gibi konulari kapsayan bi kitap serisine sahibim. Ilgilenirsin piyasa fiyatinin altinda bi fiyata verebilirim.Kitaplari sadece ben kullandim , temizdir.

Hocam kitapları birazdaha açarmısın.. yada şöyle söyliyim özelliklede database aplication ve network aplication için güzel kaynak araştırıyordum alacağımdan değilde bi bakim ne nekadar diye ama uygun olursa alabilirim sanırım .. Bide Fiyat verebilirmisin 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Compu abimizden almanı tavsiye ederim..

Günümüzde 1 programlama kitabının fiyatı ne kadar haberin var mı ?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Eyvallah hocam , günümüzde programlama kitaplarında n haberim var ;) hem nette hem kadıköyde sürekli tarıyorum 2. eller dahil , bende Compu hocamdan sordumki onların bilgi ve tecrubesi tabiki daha etkili olacaktır ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    benim de bi sorum var yeni konu açmayayım dedim. elimde tansu türkoğlunun kitabı var bi de e-book olarak herbert schdit'in c# kitabı var ama bu baya eski c# 2.0 bile değil sadece c# ben şimdi bundan öğrensem mi? yoksa c# 3.0 anlatan bi kitap alayım mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Araştırmanız için diyorum bilgim yok diğer müridlere danışın c# ile c#.net var galiba 2si farklı yanii .NET farkı var bildiğim kadarıyla ona göre karar verin.Dediğim gibi bu konuda bilgim 0'a yakın müridler hem beni aydınlatsın hem sonra öğrenecek olan arkadaşlar vay ulan bi de bu varmış demesin :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

elimde Tansu Türkoğlunun - Profesyonel Programlama Teknikleri kitabı var yaklaşık 6 ay önce kendi sitesinden aldım. elinde sefer algan - her yönüyle c# kitabı olan biri ile değiştokuş yapabilirim. yada başka iyi bir kitap ile.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Sefer Algan , Wrox Press , Helbert amcanin vb kaliteli yayinlarin C# kitaplari var elimde. Konsol-Win application-database application - network application gibi konulari kapsayan bi kitap serisine sahibim. Ilgilenirsin piyasa fiyatinin altinda bi fiyata verebilirim.Kitaplari sadece ben kullandim , temizdir.

Sefer Alganın birde Helbert amcanin kitabının fiyatları nedir ? ( Helbert amcaninki 2.0 dır heralde, Seferinki kaçıncı baskı ? )

Edit:

@NuLL29:

Satsan kaça satarsın ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

buyurun Herbert Schildt Türkçe C# kitabı

http://www.mediafire.com/download.php?3dkymyy5j2f

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
Toplam Hit: 9031 Toplam Mesaj: 20