C# Kitap
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Sefer Algan , Wrox Press , Helbert amcanin vb kaliteli yayinlarin C# kitaplari var elimde. Konsol-Win application-database application - network application gibi konulari kapsayan bi kitap serisine sahibim. Ilgilenirsin piyasa fiyatinin altinda bi fiyata verebilirim.Kitaplari sadece ben kullandim , temizdir.
-----------------------------Hocam kitapları birazdaha açarmısın.. yada şöyle söyliyim özelliklede database aplication ve network aplication için güzel kaynak araştırıyordum alacağımdan değilde bi bakim ne nekadar diye ama uygun olursa alabilirim sanırım .. Bide Fiyat verebilirmisin
-
Compu abimizden almanı tavsiye ederim..
Günümüzde 1 programlama kitabının fiyatı ne kadar haberin var mı ?
-
Eyvallah hocam , günümüzde programlama kitaplarında n haberim var ;) hem nette hem kadıköyde sürekli tarıyorum 2. eller dahil , bende Compu hocamdan sordumki onların bilgi ve tecrubesi tabiki daha etkili olacaktır ;)
-
benim de bi sorum var yeni konu açmayayım dedim. elimde tansu türkoğlunun kitabı var bi de e-book olarak herbert schdit'in c# kitabı var ama bu baya eski c# 2.0 bile değil sadece c# ben şimdi bundan öğrensem mi? yoksa c# 3.0 anlatan bi kitap alayım mı?
-
Araştırmanız için diyorum bilgim yok diğer müridlere danışın c# ile c#.net var galiba 2si farklı yanii .NET farkı var bildiğim kadarıyla ona göre karar verin.Dediğim gibi bu konuda bilgim 0'a yakın müridler hem beni aydınlatsın hem sonra öğrenecek olan arkadaşlar vay ulan bi de bu varmış demesin :)
-
elimde Tansu Türkoğlunun - Profesyonel Programlama Teknikleri kitabı var yaklaşık 6 ay önce kendi sitesinden aldım. elinde sefer algan - her yönüyle c# kitabı olan biri ile değiştokuş yapabilirim. yada başka iyi bir kitap ile.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Sefer Algan , Wrox Press , Helbert amcanin vb kaliteli yayinlarin C# kitaplari var elimde. Konsol-Win application-database application - network application gibi konulari kapsayan bi kitap serisine sahibim. Ilgilenirsin piyasa fiyatinin altinda bi fiyata verebilirim.Kitaplari sadece ben kullandim , temizdir.
-----------------------------Sefer Alganın birde Helbert amcanin kitabının fiyatları nedir ? ( Helbert amcaninki 2.0 dır heralde, Seferinki kaçıncı baskı ? )
Edit:
@NuLL29:
Satsan kaça satarsın ?
-
buyurun Herbert Schildt Türkçe C# kitabı
http://www.mediafire.com/download.php?3dkymyy5j2f