folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# Kötü Amaçlı Yazılım Ekibi?

C# Kötü Amaçlı Yazılım Ekibi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Benden başka bu konuda hevesli kişilik yok galiba :)

Bunun haricinde SharpShootertrojanın server tarafnı windows service olarak yazıyorum konusunu açarmısın.

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

şimdi hacı ben trojanımı remoting uygulaması yaptığım için

kurbanda server bende ise client tarafı açık olmalı 

şimdi server tarafı port açar,client da o parttan bağlanır,o yüzden kurban server ı kapattığı an client pc ye bağlanamaz,

o yüzden ben de server tarafını windows service yaptım bu sayade

hem o işletim sisteminde kaç tane user varsa (admin,guest vs vs) hangisi etkin olursa o anda pc açıldığı anda ben client ile pc ye bağlanabiliyorum :)

windows service'i işletim sistemine registry ettiğin anda daha kurban trojan yediğini sittin sene bulamaz :)

not: denemedim fakat server tarafını windows service olarak yazarsan .net framework istemeyebilir emin değilim bu konuda ama büyük ihtimal isteyecektir çünkü service de çalışan kod gene aynı kod :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voltigore
    voltigore's avatar
    Erkek
    Arkadaşım sen bir programlama diliinin gücünü o dilde trojan yazılır veya yazılmaz diyemi ölçüyorsun? Zaten bu şekilde ölçüyorsan veya c# ı bir stok takip programı yazabilecek kadar basite indiriyorsan sen yazılım mimarisi kavramını bilmiyorsun demektir, ayrıca yapacağın veya yaptığın programlar performans, kullanılabilirlik gibi etkenlerden uzak kalmıştır. Benim önerim "kötü amaçlı yazılım ekibi" kurmayı bırak ve yazılım mimarisi konusunda biraz araştırma yapıp bilgi topla. 

Geyik Candır :]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

voltigore bunu yazdı:
    Arkadaşım sen bir programlama diliinin gücünü o dilde trojan yazılır veya yazılmaz diyemi ölçüyorsun? Zaten bu şekilde ölçüyorsan veya c# ı bir stok takip programı yazabilecek kadar basite indiriyorsan sen yazılım mimarisi kavramını bilmiyorsun demektir, ayrıca yapacağın veya yaptığın programlar performans, kullanılabilirlik gibi etkenlerden uzak kalmıştır. Benim önerim "kötü amaçlı yazılım ekibi" kurmayı bırak ve yazılım mimarisi konusunda biraz araştırma yapıp bilgi topla. 

Sharp yeni uyanmış yanlış anlamıştı.Sende saat geç oldu uykun var büyük ihtimalle, o yüzden yanlış anladın beni.Ben c#'in kötü ezik kaka pis işe yaramaz diye nitelendirmiyorum. Son zamanlarda kötü amaçlı yazılımlara kafa sardım ve sarmamla "lanet olsun c# kastığıma" dedim.c# özellikle bot trojan vs. konusunda Net Framework kasisi yüzünden çok geride. dada belirttiğim gibi kötü amaçlı yazılımlarda .Net gerektirdiği için ve herkezde yüklü olmadığı için bu konularda c# 'dan randıman almak zor, ben bundan bahsettim.

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voltigore
    voltigore's avatar
    Erkek

Biraz farklı biraz doğdu anlamışım. Fakat şöyle bir şey var, vista artık yaygınlaştı ve iyice yaygınlaşıyor, bildiğin gibi vista ile framework kurulu halde gelmekte. Yani vistalı makinalar hedefte. XP li makinalarda ise %50 %50 gibi bir ihtimal olabilir. Eğer c nin gücünü kullanıp hiçbirşey gerektirmeden çalışsın, hook olsun, process de gözükmesin, kapanmasın gibi isteklerin varsa otur c++ da yaz. Her win sürümünde çatur çutur çalışır. Bellekte az yer kaplar. Rame müdahale şansın daha fazla olur. Buradan güzel bir site vereyim belki işine yarar. Bir çok kaynak kod, snippet falan mevcuttur.

www.opensc.ws  

Geyik Candır :]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    voltigore bunu yazdı:

Biraz farklı biraz doğdu anlamışım. Fakat şöyle bir şey var, vista artık yaygınlaştı ve iyice yaygınlaşıyor, bildiğin gibi vista ile framework kurulu halde gelmekte. Yani vistalı makinalar hedefte. XP li makinalarda ise %50 %50 gibi bir ihtimal olabilir. Eğer c nin gücünü kullanıp hiçbirşey gerektirmeden çalışsın, hook olsun, process de gözükmesin, kapanmasın gibi isteklerin varsa otur c++ da yaz. Her win sürümünde çatur çutur çalışır. Bellekte az yer kaplar. Rame müdahale şansın daha fazla olur. Buradan güzel bir site vereyim belki işine yarar. Bir çok kaynak kod, snippet falan mevcuttur.

www.opensc.ws  

Anlaştığımıza sevindim.Asıl amacım böyle kasıp kavuracak şeyler yerine eğlenmek farklı şeyler görmek  (örn: windows service girdi aklıma ona bakıyorum.)C++ ve C 'de bilmediğim ve bana itici geldiği için(neden bilmiyorum).Konu kapanmıştır sanırım.Eğer böyle fikirleri olan amatör ruhlu arkaşlar burdan buluruz birbirimizi.

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoRn2beBaD
    BoRn2beBaD's avatar
    Erkek
    eğer hala ilgileniyosan bende arıyodum gelişebilceğim birini konuşalım

Kısmette varsa uçmak engel değil,balık olmak !
Toplam Hit: 6406 Toplam Mesaj: 27