C# Mı Daha Kolay Öğrenilir Php Mi ?
-
SnipeTR bunu yazdısakat-at bunu yazdı
Php ile istanbul piyasasında yırtınsan düzenli maaşın 4000 lira, .net ile aynı seviyede 6000 görürsün.
php daha kolaydır, .net daha zordur.
php kolaydır ama amelasyon işi zordur, .net kolaydır ve amelasyonu yoktur.
php linux için mükemmeldir, .net windows için mükemmeldir.
Java alemin babasıdır.
Amk almış php yi yerden yere vurmuş helal la sana...
Yazılım bilen birine hepsi kolaydır bu 1.cisi....
Php kolaydır amelasyon işi zordur demişsin ama nesne yönelimli sistemlere sırtını dayarsan bunlarla uğraşmazsın bilmeden yazmışsın kusura bakma.
php ve .net kendi platformlarında mükemmeldirler bu doğru.
Maaş olayına gelince kısmen doğru. Ancak o fiyatında üstünde çalışan arkadaşlarım yok değil....
Hocam sana gelince....
C# öğren derim. Piyasada php ci çoğalmaya başladı :Pp
haa bilen konuştu ben susayım o zaman :\ zıbır seni... yazılım bilen adam seni , adam bilmeyen için nasıldır diyo zaten. Nesne yönelimli sistemlere sırtını dayamak nedir lan ? hadi kullan tamam zend kullan,i laravel kullan eee .net'in visual studio'su yok elinde nereye kadar kolay dicen ? zıbır seni...
-
İş yapmak isteyen klasik asp ile bile iş yapar.
Öldü ama halen ekmek yedirmektedir.
Her şey senle başlar sende biter.
-
bu kafayla ikisi de sana zor gelir!
bu soruyu sorana kadar yazı tura atıp birinden birine başlasan şimdiye yol alırdın :D mantık olarak tüm programlama dilleri aynıdır sadece yazılışları farklıdır... ha bir de ne kadar uğraşırsan uğraş tam anlamıyla uzmanlaşamayacağın da cabası... o yüzden yazı tura at devam et...
-
crafty bunu yazdı
bu kafayla ikisi de sana zor gelir!
bu soruyu sorana kadar yazı tura atıp birinden birine başlasan şimdiye yol alırdın :D mantık olarak tüm programlama dilleri aynıdır sadece yazılışları farklıdır... ha bir de ne kadar uğraşırsan uğraş tam anlamıyla uzmanlaşamayacağın da cabası... o yüzden yazı tura at devam et...
1 hafta önce php ye başladım araştırma yaparken dün bir yazı geldi ondan dolayı buradakilerede sorayım dedim
-
ben c#'a başladım hadi hayırlısı
-
mettoman bunu yazdıben c#'a başladım hadi hayırlısı
Hayırlı olsun inş istediğin başarıya ulaşırsın -
ReeX bunu yazdımettoman bunu yazdı
ben c#'a başladım hadi hayırlısı
Hayırlı olsun inş istediğin başarıya ulaşırsın
Sağol hocam :) -
yeni başlayan ya da başlayacak olan arkadaşlara tavsiye ezberlemek yerine mantığını öğrenin! bu konuda programcılık mantığı kitabını tavsiye ederim... bir dilin mantığı ile öğrendikten sonra kalanın syntaxı öğrenmen çok rahat...