C# Network Programlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasas
    kasas's avatar
    Erkek

Her yerde karşıma çıkıyor bu ingilizce bilmeyişim, yabancı dil bilmeden sadece belli bir noktaya kadar gidilebiliyor anlaşılan, yabancı dil kursuna gitsem iyi olacak..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    kasas bunu yazdı

Her yerde karşıma çıkıyor bu ingilizce bilmeyişim, yabancı dil bilmeden sadece belli bir noktaya kadar gidilebiliyor anlaşılan, yabancı dil kursuna gitsem iyi olacak..

ingilizce programlama metinlerini okumayı tamamen metin okuyarak öğrendim. Öyle özel bir kursa filan ihtiyaç yok (eğer maddi durum filan yeterliyse git tabiki)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Waze
    Waze's avatar
    Erkek

Şurada var bir başlangıç noktası belki yardımcı olur: http://www.csharpnedir.com/articles/read/?id=264

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bende var upload edeyim yarın falan bari herkes için c# la bilge adamın c# .pdf olarak bende arıodum geçenlerde rastgele evde arşivden buldum .

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulaslaslas
    ulaslaslas's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

bende var upload edeyim yarın falan bari herkes için c# la bilge adamın c# .pdf olarak bende arıodum geçenlerde rastgele evde arşivden buldum .

hacı yolladın mı bi yere bakayım bende :)

Trilyon da olsan harcanacaksın!!!
Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 16