C# Panel Update (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------

altarnetif link verebilir misin hocam ?

Tabi hocam buyur burdan :) http://nmc.ligno.su/Takvim.rar

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

NuLL29 bunu yazdı:

üstat hata yakalamada hatanın tam sebebini bir yazdırsan daha iyi olur.birde yeni yıla geçince hata veriyor yani ay ay ilerlemede sorun yok 12. aydan sonra yeni yıla geçince sorun veriyor.kodu görsem düzeltmeyi denerim ama kullandığın dizilerde 12. ayın sonunda yapılacak bir işlem var gibi tabi dizilerle yaptıysan.

Hocam daha bitirmedim, sadece event deniyodum :) Yıl değişmediği için exception fırlatıyo DateTime class'ı :)

Problem o değil zaten, 2 tane if'e bakar :D

Problemim bir sonraki ay butonuna tıklayınca butonların kaybolup tekrar gelmesi, ekranın bi süreliğine siyah kalması yani.. Clear() ile paneli temizleyip butonları üzerine tekrar basıyorum, ama bunun daha pratik bi yolu yok mu?

java'da revalidate diye bişi vardı, direkt olarak yenisini üzerine yazıyodu panelin,c#da bunun gibi bişi yok mu? (:

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

kardeş yerinde olsam clear() yerine becerebilirsen ki bukadarını yapan adam bunu hayli hayli yapar  monthCalendar'ın çalışması gibi aylara tıkladığında sağa veye sola doğru kayarak yeni ayın gelmesini sağlardım.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir aydan diğerine geçmeden butonları oluştur yani , sen 1 ay önceden hep git.

bunun örneğini sayfalamada kullanmıştım, 1. sayfadan 2. sayfaya geçerken çat diye geçiyordu. tek yaptığım 1. sayfa açılırken 2. sayfayıda yüklemem ama göstermemem.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 2830 Toplam Mesaj: 15