C Projem İcin Acil Yardıııım.İlgilenin Lütfen.
-
sanirim turbo c kullaniyorsun ?
const int nokta_sayisi = 8;
yazan satiri,
#define nokta_sayisi 8
ile degistir, compile eder o zaman (sonunda ";" olmayacak dikkat et.) -
-----------------------------------------------------
abiler hoja bi proje verdi.ben ugrastım beceremedim.bide siz bakın lütfen.proje su:Linked list şeklinde ard arda girilmiş iki sayıdan oluşan elemanları olan (x,y) bir linked list verildiğinde, bunlar kartezyen koordinatlarda muhtelif sayıda (x,y) noktalarına karşılık gelsin. Bu noktaları işaretlediğimizde bir şekil ortaya çıkar. Bu şekli çerçeveleyen en küçük çokgene “convex-hull” denir. Convex hull, şeklin en kenarlarındaki noktaları birleştirerek elde edilir. Verilen nokta listesinden convex hull’u bulan programı yazın (bu, en çıkıntı noktaları bulmak demektir). Not. convex bir şekilde, şekil içinde kalan her iki noktayı birleştiren doğru parçası, convex şeklin içinde kalır.
olay bu yardım edermisiniz.
-----------------------------------------------------
Selam,
Soruyu bu sekilde sorabildigine gore, hocaniz size mutlaka Linked List"in ne oldugunu,bu Linkleri olusturmada Pointer"lari nasil kullanacaginizi, Dinamik Bellek Kullanimi"nin ne ise yaradigini ve bunlarin hangi amacla kullanildigini da anlatmistir. Verilen ornek cozumde bunlarin hicbiri kullanilmadigina gore hocaniz bu kodlari calissalar bile kabul etmeyecektir.
Toplam Hit: 4637 Toplam Mesaj: 13