folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# Projemin Exesine İcon Ekleyemiyorum.

C# Projemin Exesine İcon Ekleyemiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

icon%20sorunu

ne yapmam gerekiyor..

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

genelde bu hata eklentiler yüzünden oluyormuş hocam, özellikle testdriven.net yüzünden. bazıları aşağıdaki şekilde çözmüş

Finally I found out what had gone wrong. It's misbehaving addin - TestDriven.NET. But things could be different for you. But anyway, it's addins. The process to find this is that you Goto "Tools -> Options" dialog. Goto "Environment -> Add-ins/Macros Security" node. Uncheck "Allow add-in components to load". And then restart VS 2010 to see if the issue goes away. If it does, then it must be an addin in those folders specified. And next step is to enable addins to load, and remove the directories in the list one by one to identity which addin caused the issue. And at last, disable or simply remove/uninstall it.

ya da 

If Visual Studio is being silly and won't let you remove the add-in folders, you can remove them manually from here: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\VisualStudio\10.0\AutomationOp‌​tions\LookInFolders

bunları bi dene bakalım

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

genelde bu hata eklentiler yüzünden oluyormuş hocam, özellikle testdriven.net yüzünden. bazıları aşağıdaki şekilde çözmüş

Finally I found out what had gone wrong. It's misbehaving addin - TestDriven.NET. But things could be different for you. But anyway, it's addins. The process to find this is that you Goto "Tools -> Options" dialog. Goto "Environment -> Add-ins/Macros Security" node. Uncheck "Allow add-in components to load". And then restart VS 2010 to see if the issue goes away. If it does, then it must be an addin in those folders specified. And next step is to enable addins to load, and remove the directories in the list one by one to identity which addin caused the issue. And at last, disable or simply remove/uninstall it.

ya da 

If Visual Studio is being silly and won't let you remove the add-in folders, you can remove them manually from here: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\VisualStudio\10.0\AutomationOp‌​tions\LookInFolders

bunları bi dene bakalım

yemedi hocam bunları

hele regeditte microsoft tan sonra visualstudio çıkmadı bile

unchain tarafından 27/Mar/13 11:11 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

anlamam c# falan ama resource hacker diye bi zımbırtı vardı..

lamerlik yaparken exelerin iconlarını değiştirebiliyoduk.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

anlamam c# falan ama resource hacker diye bi zımbırtı vardı..

lamerlik yaparken exelerin iconlarını değiştirebiliyoduk.

biraz daha kurcalıyalım bakalımda olmadı onu bulup kullanırım artık :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yeni proje açtığında da böyle oluyor mu hocam? yani genel bir vs sorunumu bu yoksa sadece bu projeye has bir şey mi.. eğer sadece bu projede böyle oluyorsa, projedeki dosyalarını yeni projeye aktar

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

yeni proje açtığında da böyle oluyor mu hocam? yani genel bir vs sorunumu bu yoksa sadece bu projeye has bir şey mi.. eğer sadece bu projede böyle oluyorsa, projedeki dosyalarını yeni projeye aktar

yok hocam onuda denedim genel bir vs sorunu :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

o halde visual studio unun setup unu açıp repair i kullan (tüm açık projeleri kapat) repair bittikten sonra bir bak, olmadıysa visual studio yu kaldırıp

tekrar kur hocam. bu sorun yanlız icon sorunu değil, vs doğru çalışmıyor. bir de yüklü değilse vs 2010 için sp1 i yükle

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=23691 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

o halde visual studio unun setup unu açıp repair i kullan (tüm açık projeleri kapat) repair bittikten sonra bir bak, olmadıysa visual studio yu kaldırıp

tekrar kur hocam. bu sorun yanlız icon sorunu değil, vs doğru çalışmıyor. bir de yüklü değilse vs 2010 için sp1 i yükle

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=23691 

vs 2008 kullanıyorum hocam ben bi deniyeyim repair olayını olmadı kaldırıp 2010 kurarım üşengeçlikten 2010 u kuramıyorum :)

Not : Teşekkür ederim bu arada hocam :)

unchain tarafından 27/Mar/13 11:32 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Şu vs den nefret ediyorum bende bikere genel bi derleme sorunuyla karşılaştım ulan yabancı sıtelere bile baktım kımsemı bılmez çözümünü reneye falanda sordum yok abi çözüm böylede garip bi olay kaldırdım bastan kurdum düzeldi :) Bir arkadasımda aynı sorunu yasıyordu o format attı pcye de öyle düzeldi aq 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

genelde türk işi çözümler : 
    kapat aç , kaldır yeniden kur , sil yok et :)

Toplam Hit: 3628 Toplam Mesaj: 33