folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# Raporlama Ve Çıktı İşlemleri

C# Raporlama Ve Çıktı İşlemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

http://tahribat.com/Forum-Visual-Studio-2010-Dosyasini-2008-Ile-Acma-153742/

şurdaki işlemi tersten uygularsan snaırım yeterli olur 

yok hocam olmadı http://vsprojectconverter.codeplex.com/ şunuda denedim buda olmadı :) heralde fastreporta devam

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

package managermıydı extension managermıydı neydi   ordan baksana bi bulabilcekmisin crystal reportu  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

Sharp bunu yazdı:

denemek için projemi visual studio 11 de yapmıştım onda da reportda crystal report yokmuş bu projeyi nasıl tekrar 2010 a çeviririm ?

yuh vs 2012 ile crystal de mi kalktı :(

yanlışınız var hcoam, crystal report 2010 yada 2011'e bağımlı olan birşey değil, en son çıkanı .net framework 4.0'da çalışır. 2011 beta'da şuan 4.5 varsayılan olarak geliyor. projeyi 4.0'a çevirirsen sorunun düzelicektir. Ayrıca crystal reportu extradan yüklemeniz gerekiyor. 270 mb civarı bir dosyaydı yanlış hatırlamıyorsam. ben pek tavsiye etmiyorum setup dosyasına 40 mb'lık merge modül dosyasını da eklemeniz gerekir üstelik sürümleri ile ilgili çok sıkıntı yaşadım. microsoft reportu kullanırsanız herhangi bir dosyayı extradan kullanmanıza gerek kalmaz oda gayet kullanışlı. Biraz araştır istersen takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

şu yazılım hayatımda beni en çok sıkıntıya iten, hakkında bir türlü statik bilgi edinemediğim şey raporlama arkadaş, bundan bir 5 sene öncede crystal vardı göz bebeği idi, hala öğrenemedim amk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

şu yazılım hayatımda beni en çok sıkıntıya iten, hakkında bir türlü statik bilgi edinemediğim şey raporlama arkadaş, bundan bir 5 sene öncede crystal vardı göz bebeği idi, hala öğrenemedim amk.

piyasada çokta bilen yok hacım, bilenler el üstünde tutulur

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

niye sıkıntılı mevzumu, ne kadar bir mesai harcasam öğrenirim bu mevzuyu ? ayrıca statik bir component yokmu raporlama adına, battı çıktı ile tekrar vakit kaybetmeyelim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

niye sıkıntılı mevzumu, ne kadar bir mesai harcasam öğrenirim bu mevzuyu ? ayrıca statik bir component yokmu raporlama adına, battı çıktı ile tekrar vakit kaybetmeyelim.

çoğu kişinin ilgi alanına girmiyor. karmaşık tsql sorguları ve rapor tasarımı zorluyor.

ben reporting services kullanmıştım bence her şey güzeldi, ama daha etkin kullananlar var ise onlarda artıları - eksileri söylerse iyi olur

not: bi arada http://www.telerik.com/products/reporting.aspx denemiştim ama pek sarmadı

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Ercab bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

Sharp bunu yazdı:

denemek için projemi visual studio 11 de yapmıştım onda da reportda crystal report yokmuş bu projeyi nasıl tekrar 2010 a çeviririm ?

yuh vs 2012 ile crystal de mi kalktı :(

yanlışınız var hcoam, crystal report 2010 yada 2011'e bağımlı olan birşey değil, en son çıkanı .net framework 4.0'da çalışır. 2011 beta'da şuan 4.5 varsayılan olarak geliyor. projeyi 4.0'a çevirirsen sorunun düzelicektir. Ayrıca crystal reportu extradan yüklemeniz gerekiyor. 270 mb civarı bir dosyaydı yanlış hatırlamıyorsam. ben pek tavsiye etmiyorum setup dosyasına 40 mb'lık merge modül dosyasını da eklemeniz gerekir üstelik sürümleri ile ilgili çok sıkıntı yaşadım. microsoft reportu kullanırsanız herhangi bir dosyayı extradan kullanmanıza gerek kalmaz oda gayet kullanışlı. Biraz araştır istersen takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım.

.net sürümüm zaten 4.0 hocam denemek için yeni 4.0 proje açtım onda dayok ayrıca 3.5 da açtım onda da yok. microsoft reportsu nasıl kullancam hoxam

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

ReportViewer kullan kardeşim. Kolay ve kullanışlıdır.

https://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=c%23+reportviewer+kullan%C4%B1m%C4%B1

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
Toplam Hit: 6012 Toplam Mesaj: 20