C Sharp`Da Datagridview İçinen Formu Çağırma
-
Merhaba müridler.
Cahilce bir soru olacak belki ama.
otomosyon programlarında oluyor ya datagridview içinen 3 nokta oluyor onu tıklıyorsun form açılıyor malzemeler geliyor seçiyorsun datagridview içine geliyor seçdiğimiz malzeme
bu yöntemin adını bilmiyorum onun için netde araşdıramıyorum.
Anlata bilmişimdir inşallah
-
Çok anlaşılır değil gibi.
Şimdi o üç noktaya bastığın zaman seçili olan rowdaki kayıtları mı düzenlemek istiyorsun?
Yoksa farklı bir form mu açmak istiyorsun?
edititemtemplate'i araştırabilirsin ama öncelikle..
-

Açılan malzeme formunda hangi ürünü enter yaparsam o ürün datagridview içne geliyor
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
Açılan malzeme formunda hangi ürünü enter yaparsam o ürün datagridview içne geliyor
-----------------------------Hmm win. formlarda çok yardımcı olamıyorum malesef bilen arkadaşlar çıkacaktır birazdan illaki.
Ancak webde olduğu gibi bir queryString vardır bu işte illaki :)
-
müritler yokmu bilen
-
hocam edit template bir button atcaksin butona tiklanndiginda malzeme id ye gore form'a gridview icinde bilgileri cekecek
-
hnlloc bunu yazdı:
-----------------------------hocam edit template bir button atcaksin butona tiklanndiginda malzeme id ye gore form'a gridview icinde bilgileri cekecek
-----------------------------araşdırıyorum
başka çözüm bilen varmı
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------hnlloc bunu yazdı:
-----------------------------hocam edit template bir button atcaksin butona tiklanndiginda malzeme id ye gore form'a gridview icinde bilgileri cekecek
başka çözüm bilen varmı
-----------------------------durgut.com daki videolari izleyebilirsin orda bu konu olmasi lazim guzel anlatiyor
-
hnlloc bunu yazdı:
-----------------------------omerelili bunu yazdı:
-----------------------------hnlloc bunu yazdı:
başka çözüm bilen varmı
-----------------------------durgut.com daki videolari izleyebilirsin orda bu konu olmasi lazim guzel anlatiyor
-----------------------------bu site bookmarkımda var.hemen bakayım
-
o sitede c# bölümünde tüm sayfalara baktım yok hacı
-
kullanmadım ama sanırım bu işini görebilir, warezden cracklli download linkini bulabilirsin kullandığın vs'ya görehttp://devexpress.com/Products/NET/Controls/WinForms/Grid/adv_banded_view.xml