C# Sözlük "Online Çeksin"
-
C# ile az gerekli olabilecek aman şu siteye giriyimde dur şu kelimeye bakıyım diyene kadar
al bu programı yükle iki farklı siteden buldugu
ingilizce türkçe
türkçe ingilizce sonucu sana söylesin mutlu ol hiç browser açmana gerek kalmasın
Benim çok işime yarıyor :)Yükledikten sonra kendini Başlat >> Programlar >> Robo1 altına atar ordan istediginizde çalıştırısınız..
-
moonstar kullanıyorum kendimi bildim bileli : )
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
moonstar kullanıyorum kendimi bildim bileli : )
-----------------------------ama bu anında online olarak 2 siteden çekiyor en iyi 2 site
ve o sitedeki veri sayısı arttıkça bununda database'i artmış oluyor :))
babylon desen neysede moonstar çok eskimedi mi yaw :)) -
ShyRain bunu yazdı:
-----------------------------C# ile az gerekli olabilecek aman şu siteye giriyimde dur şu kelimeye bakıyım diyene kadar
ingilizce türkçe
türkçe ingilizce sonucu sana söylesin mutlu ol hiç browser açmana gerek kalmasın
Benim çok işime yarıyor :)Yükledikten sonra kendini Başlat >> Programlar >> Robo1 altına atar ordan istediginizde çalıştırısınız..
-----------------------------içindeki kodları gorebiliyomuyuz goremiyosak gorme ıhtımalımız varmı ?
-
Baracuda bunu yazdı:
ShyRain bunu yazdı:
-----------------------------C# ile az gerekli olabilecek aman şu siteye giriyimde dur şu kelimeye bakıyım diyene kadar
ingilizce türkçe
http://shyrain.com/programlar/Sozluk/
-----------------------------içindeki kodları gorebiliyomuyuz goremiyosak gorme ıhtımalımız varmı ?
-----------------------------reflector kullan
-
Veriyi çektiğin sitelerden izin aldın mı peki?
-
Baracuda bunu yazdı:
ShyRain bunu yazdı:
ingilizce türkçe
-----------------------------Malesef exe halindeki hiçbir dosyanın kodunu göremediğimiz gibi bunuda göremiyoruz,
birebir kodları vermesemde sende böyle birşey yazacak olursan takıldığın yerleri sorabilirsin..
Bundan 5 yıl web browser kodu vardı ortalıkta visual basic ile hala onu bulup bulup başlıgını editlemeyi ögrenip
lamerlar bile denmez aptallar
ben web browser yaptım diye çıkıyorlar o yüzden böyle paylaşım sitelerinde asla full kod vermiyorum..
Yazdığım kod hello world kadar dandik olsa bile... -
JPriest bunu yazdı:
Veriyi çektiğin sitelerden izin aldın mı peki?
-----------------------------Sen siteye girip kelime sorugulayıp o kelimeyi sorgularken ne kadar izin alarak yapıyorsan bende o kadar izin alıyorum!
Sonuç olarak sitelerin ismi programımıda geçiyor hemde full isimleriyle uğraşmak isteyen açar o sitelerden bakar..
Reklamlarını görmüyorsun adamların kazancını engelliyorsun diyorsan..
Programda benim gibi siteye girip görüntüleme sayacını 1 arttırıp hiçbir reklama tıklamadan çıkıyor :)) -
Sonuç olarak şunu söyleyeyim, yaptığın yanlış. Sitenin içeriğini izinsiz kullanıyorsun ve suç işliyorsun.
-
Söylemekte kötü bir amacım yoktu yanlış anlama. seslisözlük'e erişim neden engellendi bir araştırsan iyi olur. Ayrıca kelime sorgulamak için kullanmak başka, yazdığın programda kullanmak başka. Adamlara sizin de reklamınız yapılmış olur diyerek istesen zaten izni vermiş olurlar böyle olunca istersen para kazandır adamlara ama yanlış yapmış olursun.
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------Söylemekte kötü bir amacım yoktu yanlış anlama. seslisözlük'e erişim neden engellendi bir araştırsan iyi olur. Ayrıca kelime sorgulamak için kullanmak başka, yazdığın programda kullanmak başka. Adamlara sizin de reklamınız yapılmış olur diyerek istesen zaten izni vermiş olurlar böyle olunca istersen para kazandır adamlara ama yanlış yapmış olursun.
:))) bilyorum ya bazı büyük sözlük sitelerinin içeriğini izinsiz kullandıkları için kapatıldı :) benim dandik programa mahkeme açıyorlarmış sonrada programa tıklayınca kapatıldı diyormuş :)) Evet içerik çekmek izinsiz database kullanmak yasak arkadaşlar kullanmasın kimse! Seslisozluk ve Zargan dava açarsa programım siyaha bürünür :))