C++ Ve Linux Üzerinde Yazılım Geliştirmiş Yazılımcı Arıyorum.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Ücret dolgundur.
Bu özelliklerde birisi zaten yanımızda calıştığı için iş bankası eryaman şubersi 4268 0195458 hesabına yatırabilirsiniz iddaa ücretlerini
Teşekkürler...
obaa ağır oldu :D hocam bu adamalrı alıcan grup felan kuruyosunda bu adamların moral motivasyon vs gibi sorunlarıda olacaktır illa ki, ayda 750 tl + yemek + yol a gün boyu espri yapabilirim o adamlara :) -
Up
-
C++ ile network ve veritabanı bağlantılı(Oracle) yazılım geliştirme konusunda deneyimli
Sistem uygulaması falan olsa ok diyeceğim ama bu işler için c++ biraz yorucu ve zaman kaybı değil mi? Daha managed diiler varken (Java,C#,Python..)
-
voltigore bunu yazdı:
C++ ile network ve veritabanı bağlantılı(Oracle) yazılım geliştirme konusunda deneyimli
Sistem uygulaması falan olsa ok diyeceğim ama bu işler için c++ biraz yorucu ve zaman kaybı değil mi? Daha managed diiler varken (Java,C#,Python..)
-----------------------------abi unix yerine yeni bi işletim sistemi, yeni bir dille yazılmadığı ve yeni dil cden çok daha iyi (aynı zamanda işletim sistemi unixten iyi) olmadığı sürece c/c++ vazgeçilmez kalacaktır :/
-
zumsuk bunu yazdı:
voltigore bunu yazdı:
-----------------------------abi unix yerine yeni bi işletim sistemi, yeni bir dille yazılmadığı ve yeni dil cden çok daha iyi (aynı zamanda işletim sistemi unixten iyi) olmadığı sürece c/c++ vazgeçilmez kalacaktır :/
-----------------------------c ve c++ zaten vazgeçilmez diller sistem seviyesi için
ama iş enterpise iş uygulamalarına geldiğinde bu diller seni yavaşlatır, test i zordur, dağıtımı zordur, bakımı zordur adam bulmak zordur.
bu işler için (veritabanı,web servisleri,web uygulamaları,dağıtık uygulamalar) her zaman managed diller tercih edilir. c#,java,pyhton,ruby ile bu işleri yapmak 1saat sürerse c++ da 3 gün sürer
-
up
-
o değilde niye ankarayı küçümsüyonuz ki :| bana öğretin ücretsiz çalışayım :P
diyerekten uplamış olayım :}
-
Can bu işi tam anlami ile yapabilir ( ustesinden de gelebilir ) ama istanbulda :)
-
Hala adam lazım mı? Bir de firma maaş lokasyon bilgilerini pm le alabilirmiyim?
-
c++'ı bilirim ancak prof. düzeyde kurcalamadım..
Gömülü Sistemlerde Deneyimim Mevcut
OOP Deneyimi Mevcut
Takım Çalışmasına Uygunumdur,iletişim problemim olmaz sorumluluktan kaçmam ( referans verilir )
Mesleki ingilizcem : 10\10 İngilizce 10\7
c#,asp.net,flash,java,sql,.net,c++,c+ üzerinden elimde örnekler mevcuttur. ( bunlar sadece mevcut olanlar , her dilde programlama yapabilirim . Assembly hariç)
4 Yıl daha tecilim mevcuttur.
Referans ve örnek çalışmalarımı gösterebilirim.Daha detaylı konusmak istersen hsyn.ackgz@gmail.com 'a mail atabilirsin.
iyi günler