folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C Ve Soket Programlama [Tahribat Programlama Rüzgarı ]

C Ve Soket Programlama [Tahribat Programlama Rüzgarı ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

valla hoca işlerim bitti okuyamaya başlıyorum as sonra.

Diyelim

x portunu dinliyorum. Buraya gelen paketlerin boyutu 100den büyük iste red yanıtı vericem felan filan böyle şeyler ile uraşmak istiyorum

yada ne bilim xxxx portundan yayın yapan bi programa yada chat istemcisi diyelim random ip random port üreterek sürekli fake kullanıcı sokarak kanalı şişerme gibi şeyler.

döküman için tekrardan saolasın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek
    Hasatt hocam çok sağol socket programlama için iyi bir başlangıç olmuş.. Allah razı olsun..

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasattt
    hasattt's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

valla hoca işlerim bitti okuyamaya başlıyorum as sonra.

Diyelim

x portunu dinliyorum. Buraya gelen paketlerin boyutu 100den büyük iste red yanıtı vericem felan filan böyle şeyler ile uraşmak istiyorum

yada ne bilim xxxx portundan yayın yapan bi programa yada chat istemcisi diyelim random ip random port üreterek sürekli fake kullanıcı sokarak kanalı şişerme gibi şeyler.

döküman için tekrardan saolasın.

-----------------------------

Hocam gelen bağlantıları recv fonksiyonları ile alırsın. ne kadar veri alacağın sana bağlı mesela..

char tmp[100];

recv(soket, tmp, sizeof(tmp), 0);

işte burda sizeof(tmp) yerine ne yazarsan okadar veri alır ve tmp dizisine aktarır..

Random ip üretip saldırma meselesinde random ip üretme meselesi bilmiyorum, giden tcp ip paketlerinde sadece ip değil mac adreside vardır tamamen farklı bir ağ kartı simülatörü yazılırsa olabilir sanırım ama o konuda bir fikrim yok.

bunun yerine çok kullanılan bir sitede yayınlayacağın bir programın içine yerleştir kendi programını 1 dk da bir senin pc ye bağlanmya çalışsın, bağlanınca da tüm kurbanların pc ler, istediğin siteyi yolla portu yolla saldırsınlar (denenmiştir ama tbt de değil tbt de böyle piçlik yapmama :)

E=mc2 ise F=m.a dır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek
    Çok sağol döküman için :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Kısaca göz attım epey uğraşmışsın döküman için. Bu kadar gereksiz konuların arasında çok iyi olmuş. Birçok kişinin faydalanacağı bir döküman. Dinle, Allah'la uğraşan arkadaşların da bu tip konulara yoğunlaşması dileğiyle. Ellerin dert görmesin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkhunter
    darkhunter's avatar
    Erkek

dostum mrblar..

C ve soket programalama ile ilgili hazirladigin dokumana ulasmaya calistim,olmadi..rapid yok diyor.

rica etsem yeniden upload etsen veyahut pm den link versen

emegine saglik,tesekkurler.

Toplam Hit: 6867 Toplam Mesaj: 17