folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder [C++] While Döngüsünden EOF İle Çıkış Sorunu

[C++] While Döngüsünden EOF İle Çıkış Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------

Yok hocam ne demek. Ama C i tamamen bitirmeden C++ a geçmeni önermem pek hocam ya. Zaten c yi hallettikten sonra c++ ı çok daha rahat halledersin, karışık gidersen çok girer birbirine.

Eğitim sistemi böyle,yapıcak bişey yok,adam 3 ayda C'yi,bi 3 ayda da C++'ı komple öğrenmeni istiyo,üstüne diğer dersler de cabası. 2sinide tam öğrenemeyip kalıyosun,bu seferde gel 7haftada hepsini hallet diyo,herşey iç içe geçiyo :/ bide şu yaz okulu ve yaz tatili bitince c# geliyo nesneye dayalı programlamayla birlikte. Hani adam akıllı öğreten olsa belki öğrenilirde,adamlar pazarlamacı gibi anca slayt açıp okumayı biliyolar,sınavlarda kağıt üstüne kod istiyo...saçmasapan bi eğitim sistemiyle bu kadar oluyo :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

Yok hocam ne demek. Ama C i tamamen bitirmeden C++ a geçmeni önermem pek hocam ya. Zaten c yi hallettikten sonra c++ ı çok daha rahat halledersin, karışık gidersen çok girer birbirine.

Eğitim sistemi böyle,yapıcak bişey yok,adam 3 ayda C'yi,bi 3 ayda da C++'ı komple öğrenmeni istiyo,üstüne diğer dersler de cabası. 2sinide tam öğrenemeyip kalıyosun,bu seferde gel 7haftada hepsini hallet diyo,herşey iç içe geçiyo :/ bide şu yaz okulu ve yaz tatili bitince c# geliyo nesneye dayalı programlamayla birlikte. Hani adam akıllı öğreten olsa belki öğrenilirde,adamlar pazarlamacı gibi anca slayt açıp okumayı biliyolar,sınavlarda kağıt üstüne kod istiyo...saçmasapan bi eğitim sistemiyle bu kadar oluyo :)

ov :/ anladım hocam. Yardım gerekirse bu konudan ya da pm den ulaşabilirsin bana buralardayım. Kolay gelsin.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

ov :/ anladım hocam. Yardım gerekirse bu konudan ya da pm den ulaşabilirsin bana buralardayım. Kolay gelsin

sağolasın :) kitaplar önümde,google önümde,takılınca sorarım

:)
Toplam Hit: 2995 Toplam Mesaj: 14