folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C Ye Başlamam Lazım Birazcık Yardım

C Ye Başlamam Lazım Birazcık Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onparlak
    onparlak's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:
    -----------------------------

Çoğunu denedim editorlerinde en rahatı dev-cpp içlerinde

Adam haklı,dev c++ 

http://parelsoft.com/ || http://torrentdeposu.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Microsoft Visual Studio yuda deneyebilirsin hocam.

lrny.app
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Hocam bilgisayar olimpiyatlariyla bu yasta ugrasmamani tavsiye ederim.dost aci soyler o olimpiyatlari kazanacak adamlar az cok belli.otur ygs lys ye calis.olimpiyat calismaktan universite sinavlari araya kaciyor.cok kisi gordum adam zehir gibi olimpiyat kasmaktan istedigi uniyi kazanamiyor.Ama insallah basarili olur ozel okul tayfasin.in (yamanlar fen vs) serisine bir son verirsin ne diyelim. Bu arada ustte murid sulemis birinci bolum sorulari mat a yonelik.calisirken internetten yabanci olimpiyatcilarin takildigi bazi gruplar var onlari takip et katil.yolun acik olsun.basarilar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    Hocam bilgisayar olimpiyatlariyla bu yasta ugrasmamani tavsiye ederim.dost aci soyler o olimpiyatlari kazanacak adamlar az cok belli.otur ygs lys ye calis.olimpiyat calismaktan universite sinavlari araya kaciyor.cok kisi gordum adam zehir gibi olimpiyat kasmaktan istedigi uniyi kazanamiyor.Ama insallah basarili olur ozel okul tayfasin.in (yamanlar fen vs) serisine bir son verirsin ne diyelim. Bu arada ustte murid sulemis birinci bolum sorulari mat a yonelik.calisirken internetten yabanci olimpiyatcilarin takildigi bazi gruplar var onlari takip et katil.yolun acik olsun.basarilar

olimpiyatta aldigin basariya gore 10 + puan ekleniyordu zamaninda o alanda.öss sisteminde 10 + olan simdi daha coktur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    musdawdaf bunu yazdı:

whopper bunu yazdı:

olimpiyatta aldigin basariya gore 10 + puan ekleniyordu zamaninda o alanda.öss sisteminde 10 + olan simdi daha coktur.

Hocam zaten deece yaparsa alnindan operiz fakat oyle kolay birsey degil bir sene calismayla 17 yadinda old. Gore lise 3 tedir baya kasmasi lazim.vatandaslar 9 dan basliyor olimpiyatlara.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Ben baktım matematik soruları kolaymış ben daha zor bekliyordum olimpiyat diyince :)

Si vis pacem para bellum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

sanal makinaya kur linux'u, gcc var hayvan gibi. Hiç cpp yada microsoft visual gibi dandik şeylerle uğraşma.

Hele netbeans ile bağdaştırırsan... Tadından yenmez. Hiçç kasmana gerek kalmaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

sanal makinaya kur linux'u, gcc var hayvan gibi. Hiç cpp yada microsoft visual gibi dandik şeylerle uğraşma.

Hele netbeans ile bağdaştırırsan... Tadından yenmez. Hiçç kasmana gerek kalmaz.

ya da windows kullanacaksan illa ki mingw kur windowsa.

sonra eclipse ya da netbeans hangisini kullanacaksan.

Toplam Hit: 2704 Toplam Mesaj: 20