Cabal Online Karakterim | Grafik İsteyen İçeri
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
böyle gereksiz işlerle uğraşmadığım için mutluyum
-----------------------------bende senin adına mutlu oldum gerekli işlerinde başarılar
-
bizim bir arkadas oynuyor ama bunun botu var onda bot kasıyor adamı aksama kadar oyunla ılgılenen yok bot oldugu ıcın benım pek hosuma gıtmedı acıkcası her zaman alınteri;):D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
Gereksiz konu gereksiz hoplama...
-----------------------------senden gereksiz olmasın ama paylaşım için burdayız..
-------------------------------evet harika bi paylaşım simdi konuyu okuyan herkes Coder olur muhendis olur karekter resimlerine bakarak... :))
-
voodoo saçmalamakta neden bu kadar ısrarcısın. Sen o yorumunla panxer arkadaşımızı değil tahribat yönetimini eleştiriyorsun.
Foruma bilgisayar oyunları diye bir bölüm açılmışki birşeyler sunulsun oyunlar tanıtılsın/tartışılsın. Bunu kendince gereksiz buluyorsan konuya yorum atmayacaksın
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------voodoo saçmalamakta neden bu kadar ısrarcısın. Sen o yorumunla panxer arkadaşımızı değil tahribat yönetimini eleştiriyorsun.
Foruma bilgisayar oyunları diye bir bölüm açılmışki birşeyler sunulsun oyunlar tanıtılsın/tartışılsın. Bunu kendince gereksiz buluyorsan konuya yorum atmayacaksın
-------------------------------evet konunu açıldıgı yer bilgisayar oyunları ortada paylaşılan oyun yada hile yada patch gibi bisi bulamıyorum + >>>benim kendi düsüncem sacmalık<<<
edit: iyi ozaman oyun oynayayım bol bol Screen atayım buraya bu benim karekter diye. bunun neresi ogretici neresi paylaşımcılık ?
-
Bilgisayar Oyunları
Platform ve tür ayırt etmeden bilgisayar oyunları hakkındaki her türlü çözümler, sorunlar ve paylaşılmak istenenlerilk sayfa 11.ci post.
boşa tartışıyorsunuz, boşa tartışıyoruz..
-
bende jupiterde oynuyordum :D 120+ sonra. lavugun biri
ahmet: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GzxGabriel:fuck you gm yazdı
ahmet: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GzxGabriel:fuck you gm
böle gitti oda 3 gün ban attılar bir daha oynamadım bende
savas başladı ilk günü girdim ertesi günü bıraktım :D ne kadar oldu bilmiyorum :D
biraz daha kassaydım 100 combo falan yapardım :D sitede bi kere adım yazı :D 32combo ile :D

hey gidi günler hey :D