folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Cafe Açsam, Maliyeti Ne Olur? Neler Gerekir?

Cafe Açsam, Maliyeti Ne Olur? Neler Gerekir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

Tabu, Scrabble, Tavla gibi oyunlarla birlikte yiyecek ve içecek servisi de yapacağım bir kafe açmayı düşünüyorum. 150m2, 2 katlı iş yerim var. şu anda internet kafe olarak işletiyorum. ama kapatıp böyle bir yer açmak istiyorum.

Herşey sıfırdan yapılacak. Yerler, Duvarlar, Camlar, aksesuarlar v.b. Ekstradan alacağım eşya ve malzemeler.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

75 bin gider en azından ama şöyle yapsana daha iyi olur  üste katı net cafe yapabilir alt tarafıda diğer iş için kullana bilirsin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

75 bin gider en azından ama şöyle yapsana daha iyi olur  üste katı net cafe yapabilir alt tarafıda diğer iş için kullana bilirsin

çoluk çocuk gelirse hep, alttakiler rahatsız olur.

Bu arada net kafe para kazandırmıyor mu?

Tengri tarafından 04/May/13 12:15 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

10 yıldır internet kafe işletmekten sıkıldım. yeni bir işe girişmem lazım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

10 yıldır internet kafe işletmekten sıkıldım. yeni bir işe girişmem lazım :)

oda cafe deilmi :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Cok sağlam bisi yapacaksan 40-45 harcarsin fazlasi gereksiz. Mekanin tutup tutmama konusu ayri mesele ilk zamanlar kâr edemezsen 5 bin kenara koyacan ne olur ne olmaz

selo-g tarafından 04/May/13 12:18 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    Tengri bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

durduğum semtte benden sonra fazlasıyla internet kafe açıldı. bi de bilgisayarlarla uğraşmak istemiyorum artık. yılda 3-4 kere 50pcye format çek, içine hava bas, yok ekran kartı yandı değiştir, kulaklıkları yenile derken. kazancın çoğu gidiyor. ve ayrıyeten 10 yıldır bu işi yapmanın bıkkınlığı da var :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

durduğum semtte benden sonra fazlasıyla internet kafe açıldı. bi de bilgisayarlarla uğraşmak istemiyorum artık. yılda 3-4 kere 50pcye format çek, içine hava bas, yok ekran kartı yandı değiştir, kulaklıkları yenile derken. kazancın çoğu gidiyor. ve ayrıyeten 10 yıldır bu işi yapmanın bıkkınlığı da var :)

ben sana bişey diyimmi sen umdunda buluyorsun hazır kurulu işi bırakıp heyecan arıyorsun şuanki zamanda hele bence gide bilgi yere kadar götür heyecan ararsan çok heyecandan batarsın

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı
    Darkparadise bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

ben sana bişey diyimmi sen umdunda buluyorsun hazır kurulu işi bırakıp heyecan arıyorsun şuanki zamanda hele bence gide bilgi yere kadar götür heyecan ararsan çok heyecandan batarsın

Hocam bigün net cafe işletirsen ozman anlarsın Darkparadise'i :)

Mycity tarafından 04/May/13 12:23 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

hocam olasılıkları hesaplaman lazım . en basit'e indirgeyelim mesela bunları .

net kafede kaç masa var . ve bunların doluluk oranları yüzde kaç hocam  mesela . ve en çok gelip-giden yaş kitlesi nedir? 

eğer yüksek yaş kitlesi varsa . o kafeye her türlü gider zaten (bence).

mekan işlek bir yerde mi? sizin sahip olduğunuz kafe ile . 500 metre bölgesinde . (merkez : sizin işyeri , en : 500 . boy 500 metre olsun)

kaç kafe var ve doluluk oranları nedir ? sahip olduğunuz kafe 'ye yakın .iş yerlerinin insan hacmi kapasiteleri neler ? (toplam)

ortalama maaş , nedir atıyorum .(ben olsam yoldan geçene , anket yapıyorum diyerekten . maaşlarını sorardım . günde 100 kişiden . 10 günde 1000 kişiye sorarım .. ve çalıştığı iş yerlerini .dışarıda yeme sıklıklarına dair sorularda sorarım)

ayrıca böyle bir yer açarsanız .varsa başka kafeler . sizin onlardan farkınız ne olacaktır .en önemli mesele bu . ben olsam . internetten kaparım ünlü kafelere . onlara benzer tasarımlar yaptırırım içine .çünkü en önemlisi dış güzellik.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

EcHoLL Ne izin günü, ne gündüz ne gecen var? kazancı da istediğim gibi değil artık. sabahtan akşama kadar ses şamata oluyor zaten. düşün eve gittiğimdeki kafamı. hergün baş ağrısıyla uyanmak. bilgisayarların sürekli yenilenme gereği, sorun çıkartan müşteriler, bayan olmamın dezavantajları, sana sayabileceğim bir sürü kötü yanı var yani. aslında farklı farklı bi kaç iş düşünüyorum. birisine yönelip o işi yapıcam. hayırlısıyla inş.

Toplam Hit: 6080 Toplam Mesaj: 51