Cafe&Bar&Disco Isim Önerisi
-
Merhabalar arkadaslar,
almanyada hafta icleri cafe&bar haftasonlari disco olarak calisacak iki katli toplam 800m² lik bir lokasyon icin isim önerisi yaparsaniz cok memnun olurum.
Ismin enternasyonel herkez tarafindan algilanabilinecek birsey olmasi gerekiyor.
Tesekkürler -
Kaos
-
Abi discoya jack daniels gibi içkiler,becks,carlsberg gibi içkiler gircek mi ,bi de komunist.eu senin mi?
-
Daglarda...Sokakta...Fabrikada...Tarlada.. bi de disco da :) Halkiz Biz,Yeniden Dogariz, Ölümlerden!
-
AMbar ( bildiğin ambar :D )
YaRock Bar
BaRockA ( baraka , bar rock a gibi )
Nası Beğendin mi ? :)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Abi discoya jack daniels gibi içkiler,becks,carlsberg gibi içkiler gircek mi ,bi de komunist.eu senin mi?
ickisiz olurmu dostum tabiikide girecek.
evt benim -
ReaL_KurD bunu yazdı:
Daglarda...Sokakta...Fabrikada...Tarlada.. bi de disco da :) Halkiz Biz,Yeniden Dogariz, Ölümlerden!
hsss bisiler koyuyorsun gibime geliyor :D
coldcu konusma sen :D -
RedMilitan komunist.eu senin olduğuna çok sevindim. Ayrıca sitede gördüm ki radio olarak flashcast kullanıyosunuz. Komunist.Eu adresine shoutcast radio hediye etmek istiyorum. Özeline msn imi yazdım. Beni eklermisin...
-
Allah'tan iki yıldır burdan başka bi yere gitmedik :) 4ever tbt. beklemezdim senden bunu. halkçı seni, discolarda motive edersin artık işçiyi emekçiyi :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Allah'tan iki yıldır burdan başka bi yere gitmedik :) 4ever tbt. beklemezdim senden bunu. halkçı seni :)
abisi kurban hertürlü araci kendi cikarlarin ugruna kullanabildikce sorun yok, sorun araclar seni kendi cikarlari icin kullandimi basliyor :D
simdi politika yaptirma bu baslikta :))
neyse mevzuya geri dönelim -
HolyDemon bunu yazdı:
RedMilitan komunist.eu senin olduğuna çok sevindim. Ayrıca sitede gördüm ki radio olarak flashcast kullanıyosunuz. Komunist.Eu adresine shoutcast radio hediye etmek istiyorum. Özeline msn imi yazdım. Beni eklermisin...
ekliyorum dostum
Toplam Hit: 9855 Toplam Mesaj: 47