Cafede Sipariş Almak İçin IPAD Yada Android Tablet Uygulaması
-
hocalar merhaba, başlıktada belirttiğim gibi yeni ve küçük bi cafe açacaz birkaç tabletle de sipariş almak istiyoruz. pek bütçemiz oldugu da söylenemez. bildiğiniz ücretli ücretsiz android tablet-ipad uygulaması varmıdır?veyahut kaynak kod? ya da ne önerirsinz?
-
indir sdk'yı kurcala, webbrowser yapmayı öğren. ( En basitinden. yarım saatini alır. )
Herneyse,
sonra web'de yap olayı, webbrowser'da çalışsın :)
Hatta evden falan da takip edebilirsin :D
-
EnableTurk bunu yazdı
indir sdk'yı kurcala, webbrowser yapmayı öğren. ( En basitinden. yarım saatini alır. )
Herneyse,
sonra web'de yap olayı, webbrowser'da çalışsın :)
Hatta evden falan da takip edebilirsin :D
web de yaparsa illaki yaptığı sistemin api'sini android'de uygulama şeklinde de geliştirebilir.
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
hocalar merhaba, başlıktada belirttiğim gibi yeni ve küçük bi cafe açacaz birkaç tabletle de sipariş almak istiyoruz. pek bütçemiz oldugu da söylenemez. bildiğiniz ücretli ücretsiz android tablet-ipad uygulaması varmıdır?veyahut kaynak kod? ya da ne önerirsinz?
edit: maliyetli olacaktır vazcaydım bütceniz yokmuş.
hworm tarafından 06/Şub/13 23:58 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.touchandshare.com/ipad2-menu.html
bunlar yapıyorlar hocam ama fiyatları nedir bilmiyorum
-
küçük bir cafe ve bütçe az, eski usül kağıda yazsan bence en en azından şimdilik
-
Yanlış anlamadıysam sizde ipad ve pos yazıcılarınız var ve siz bunlardan sipariş almak ve işlerinizi halletmek istiyorsunuz. Benim size tavsiyem sambapos kullanmanız açık kaynak bedava program.
Ha yok demek istediğiniz ipadleri menü yapacağım adam oradan yemeklerini seçek ise ozaman en mantıklısı web sitesi üzerinden. webmenu.com girecek direkt menu gelecek önüne.
-
Ben senin cafene gelip airdrop-ng açarsam ne olacak?
(Şimdi birisi gelip "tahribattan düzgün adam çıkmıyor" dese hakkı var :D)
-
eywallah bütün cevaplar için teşekkür ederim hocalar
bütçem sıfır değil çıkarım epey, ama direkt bütçe mevzusu olsa tbt ye degil r10 a falan şeyederdim
hani burada belirtmemin amacı belki açık kaynak ya da hazır ama ucuz bi uygulama bilen bi murid vardır diye
bulamassam elbet bütçeye göre farklı arayışlara girişeceğim o türde önerilerinizi de bekliyorum size zahmet
S-E-R-H-A-T tarafından 07/Şub/13 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
bence app ile uğraşma. bi site aç. mobil tasarımlı butonları tablette büyük görünecek şekilde dizayn edilmiş bi script yazdır
db ye kaydetsin siparişleri.
karşı taraftata 30sn 1 dk da refresh eden bi sayfa her siparişi anlık takip edersin.
-
http://www.mobiluygulamam.com/ ' a
bir bak istersen.