Cafemin Saat Ücreti Hakkında Düşüncelerinizi Almak İstiyorum
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Hizmler Olarak Müşterilerin Önüne Söyle Bir Konfigrasyon Koyuyorum
Anakart Gigabyte 870A-UD3 / DDR3 1866 S+GL+16X*2 938pin AMD 870A, 1394, 3*PCI, RAID, CrossFireX, ATX
AMD Phenom II 555 X2 (3.2 GHz) 7MB 938p Black Ed.
Kingston HyperX 2 GB 1600 MHz DDR3 RAM CL9 CL 9-9-9-27
MSI R4850 O.C. 1 GB 256Bit GDDR3 16X 2*DVI+HDMI Dönüştürücü,PCI-E 2.0,DX10.1
cool master rc-45 Kasa
Saat Ücretini 1,5 Tl Yapmayı Düşünüyorum
-----------------------------valla hocam bizim kafede bu pcnin yarısı var nerdeyse 1,5 ii gideri va r müşteriler hala bizde memnuniyette önemli tabi ;)
-
valla hocam bana göre çoğu yetişkin kişi öyle pc nin özelliklerine bakmıyor nette iyi dolansın takılma yapmasın davasındalar.
cocuklara ise bi kaç oyun kaldırsın yetiyor. bence 1.5 tl çok gibi. tam piyasayıda bilemicem tabi yaklaşık 4 senedir internet cafeye uğramadım :D
-
sabah saat 08:00---12:00 arası
12:00---18:00 arası
18:00---24:00 arası günleri böl en çok müşterin geldiği saati belirle misal sabah müşteri yok ya 75 kuruş
öğle idare ederse 1 tl akşam müşteri bol:) 1.5 tl yap.......................
-
Saat üçreti makinaya göre belirlenmiyorki :D piyasaya bakıçaksın yakındaki cafelerde üçretler ne buna göre uygun bişey belirliçeksin.
-
Giresunda mesela,ufak bır sehrinde 6-7 ınternet cafe var buna ragmen 2 Tl saatı.
Keske bulundugun il ve ilçeyide ve aynı zamanda dıger ınt cafelerın koymus oldugu fıyatıda soyleseydın de bızlerde sana daha ıyı yardımcı olabılseydık.
Ama tavsıyem sudur,bende 1 sene ınt cafe ve playstatıon cafe ıslettım.
Cevredekı tum cafecılerle toplaşın fıyatı sabıt yapın.
Ama boyle bır sansın yoksa,musterınde ıyı ıse 1.5 tl yap.uygun bır fıyattır.
-
benim fikrimse kafe acma cunku artik herkesin bir interneti ve bilgisayari var..kafe isi git gide bitiyor
-
1,5 Oha a.q :) adam ttnet le taksitle pc ye girse daha ucuza kapatır :D günde sana 2 saat otursa 3 lira ayda 90 püüüü :Pp
-
Donanım 2. plandadır, Kızılayda hafta içi 1,25, hafta sonu 1,5 dan gdiyor.
Biz hafta içi 1 hafta sonu 1,25 den acıyoruz
-
Antalyada Larada yani bizim cafede 1.5
75 Kuruştan adisyon başlar, Diğer Cafelere göre neden pahalı dersen.
Çayımız ikramdır, Her zaman taze çayımız vardır.
Yolu geçenleri bekleriz cafe'e.
-
cafe acma.