Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği XSS"Leri
-
index basalım gerçekten çok süper olur her yerde tahribat.com :)
-
anlamlı bir mesaj bırakabilirsin hocam.
siyasetle yada diğer boktan mevzularla ilgili.
-
ameleye katılıyorum hazır fırsatta varken..
-
Bunun başkanı değilmiydi ya çağlayan mitingini falan düzenleyen?
-
Ben Atatürk resminin bulunduğu bir siteye asla index basmam hocalar. Sistemin açığı varmı var. Ama her bulduğun açıkla bok yemeye kalkarsan en büyük bok sen olursun.
Sitenin adminine gerekli e-maili attım. Sanırım gözden geçirebilirler. Yani adamlara olan saygımdan değil sadece ve sadece Atatürk'e olan sonsuz sevgi ve saygımdan yapmam bunu.
-
O siteye tahribat falan yazılırsa , ne kadar gerici site var tuttumu kopartırım bende ahanda yazıyorum buraya ;) Lafım 8mm dostuma değil yanlış anlaşılmasın :)
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
O siteye tahribat falan yazılırsa , ne kadar gerici site var tuttumu kopartırım bende ahanda yazıyorum buraya ;) Lafım 8mm dostuma değil yanlış anlaşılmasın :)
-----------------------------bu zamana kadar yapmadığın kabahat :D
-
DecaMeroN bunu yazdı:
deca hoca tamam yap istedigin kadar siteyi elle de.. bu konunun gerici sitelerle ( yada ilerici ) ne alaksı var onu anlamadım ben.. -
cydd add ve onun gibi Atatürkü kullanan onlarca vakıftan nefret ediyorum belki şimdi diil ama illa basıcam indexi!
-
Attığım mailden sonra mailime oldukça geç gelen cevap:
Gördüğüm 2 önemli açığı kapatmışlar yanlız 1 tanesi varki onu zor kapatırlar.Bir mail daha atıcam birazdan bakalım ne olacak
Merhabalar xx Bey,
îcelikle ilginiz için çok teťkkür ederim. Web sitemiz yaklań?k 7 yıl önce programlanmıŮ Ben iť baŬayalı 1 yıl gibi bir süre oldu. ŵ an için Genel Kurul haftasındayız ve Bilgi İŬem olarak oldukça yoĵn bir dönemdeyiz. Böyle bir sorun bizlerin birçok iũni aksattı. Size teťkkür edemememizin sebebi de yoĵnluĵmuzdan kaynaklanmaktadır. Buradaki birçok problemden ve çeũtli bürokrasilerden dolayı yeni bir web sitesi yapmamız ertelendi ve bizde var olan site üzerinde hiçbir deĩũklik yapmadan kullanmaya devam ettik. Tekrar teťkkür ederiz, iyi çalıŭalar dileriz.
Genel MerkezBilgi İŬem Sorumlusu