Çağrı Merkezini Aradığınızda İnsana Ulaşmak İçin
-
Adamlar bir site açmış,sitede hangi kurumda hangi birimle konuşacaksanız direkt onun tuşlarını söylüyorlar hemen bağlanıyorsunuz istediğiniz bölüme.Örneğin bilmem ne bankası kredi kartı kayıp bildirimi yapacaksınız ama 2 saat şu tuşa basın bu tuşa basın diye konuşur ya bilgisayar bu adamlar direkt tuşları vermişler.Umarım anlatabilmişimdir :) Bence bir gözatın çok yararlı bir site telefon başında sinir krizi geçirmezsiniz artık..
Adres=www.telekolay.com
-
tuttum bunu
-
evet güzel la. genelinde zaten amaç müşteri temsilcisine ulaşmak en mühim olay :D
-
Mükemmel düşünmüşler yav.
Helal valla :)
-
olay bumu :
Seçtiğiniz Sektör : Telekomünikasyon
Kurum : VODAFONE
İşlem : Müşteri temsilcisi ile konuş
Ulaşım : 444 0 542
Açıklama :
Müşteri temsilcisi ile konuşmak için 444 0 542 tuşlayarak istenilen işleme ulaşılır.
-
Vodafoneda belki direkt o numarayı arayınca ulaşabiliyorsun müşteri temsilcisine :D Bazı şirketlerde eksikler var zaten kendileride söylüyor bunu ama şimdilik genede süper bir olay en azından öteki kurumlar çoğu çalışıyor.
-
:F pardon eşeklik ettim canım sıkkındıda tamamlanmamış olsa bile fikir sper hem vfoneda naparsan yap müşteri temsilcisi cıkmıyo en güzeli garanti ... 121 - müşteri numarası pattt nilay abla :D
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
:F pardon eşeklik ettim canım sıkkındıda tamamlanmamış olsa bile fikir sper hem vfoneda naparsan yap müşteri temsilcisi cıkmıyo en güzeli garanti ... 121 - müşteri numarası pattt nilay abla :D
-----------------------------aferim la taktir ettim seni.
-
Sektör çalışanı olarak net bir cümle kuracam hiç bir internet sitesinde direk müş. tem. bağlanma tuşunu güncel veremez. Bazı istisnalar vardır bunlar nedir her sektörde olduğu gibi müş. hiz. vip ve firstclass dediğimiz sınıflar var bu kategoride olanlar IVR yani sesli yanıt sistemi ile cebeleşmezler direk kişiye ulaşırlar
-
FienDisHMan bunu yazdı:
-----------------------------
Sektör çalışanı olarak net bir cümle kuracam hiç bir internet sitesinde direk müş. tem. bağlanma tuşunu güncel veremez. Bazı istisnalar vardır bunlar nedir her sektörde olduğu gibi müş. hiz. vip ve firstclass dediğimiz sınıflar var bu kategoride olanlar IVR yani sesli yanıt sistemi ile cebeleşmezler direk kişiye ulaşırlar
-----------------------------Kusura bakmada ben ne zaman bankaya gitsem bi sorun için örneğin kredi kartım kaybolduğunda oradaki güvenlik bana bankanın telefonunu göstererek hemen şunu söylüyor "abi telefonu aç bekle kadın konuşmaya başlayınca 1-4-3-* a bas konuş." Başka birisi geliyor ona farklı bir kombinasyon.Yani bu numaralar sizin tabirinizle biz klasik halktan insanlar için o sitede verildiği gibi klasik kombinasyonlardan oluşuyor demekki.Biz kim VIP kim firstclass kim?
-
Geçen bir saat uğraştırdıd ibneler bu iyi oldu +rep :)