folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cahil Aile, Cahil Çocuklar

Cahil Aile, Cahil Çocuklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

serdar905 bunu yazdı:

akp iktidara geldikten sonra milletin hepsi turbanlilarin avukati olmus..daha once nerdeydiniz?soyleyin akpden once neden avukatlik yapmiyordunuz,?ben cevap veriyim,kadrolasmadan nasibini alanlar,savunmasinida yapacak hali ile..Akp den once hic duydunuzmu turban meselesini,kim kapatirsa kapatsin,kim acarsa acsin..simdi ki durum ne?millet birbirini yiyecek bi bez parcasi icin.

Yazmayayım dedim de birinin Birinin bu herife hatırlatması lazım..

"Bir hilal uğruna ya rab, ne güneşler batıyor..."

Ölen o kadar şehid'imiz de bir bayrak uğruna ölmediler mi? Ona da mı bez parçası dicen?

Üzerine anlam yüklenmiş şeyleri ağzına sakız etme...

bayrağımız bizi temsil ediyor, türbanla kıyas edilemez. türban artık dini aşmış siyasi bir simgedir, mahalle baskısıyla psikolojik olarak artmıştır, arttırılmıştır. 20-30 sene önce türban diye birşey varmıydı? inancına göre saçını kapatan yine insan gibi kapatıyordu.

durup düşünülmesi gereken çok nokta var.

Ehl-i Byte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:

serdar905 bunu yazdı:

akp iktidara geldikten sonra milletin hepsi turbanlilarin avukati olmus..daha once nerdeydiniz?soyleyin akpden once neden avukatlik yapmiyordunuz,?ben cevap veriyim,kadrolasmadan nasibini alanlar,savunmasinida yapacak hali ile..Akp den once hic duydunuzmu turban meselesini,kim kapatirsa kapatsin,kim acarsa acsin..simdi ki durum ne?millet birbirini yiyecek bi bez parcasi icin.

hocam snn bu yoruma o kadar güldümkü bilemezsin :D:D

Hahayt kadrola$ma varmı$ hadi canım bak seen?

TBT'demi vr bu kadrola$ma türban takanı rene mod flnmı ypiyor? yda yönetim destekmi veriyor? mal mal konu$ma.

ayrıca o bez parcası dediğin $ey müslümanlar için kutsal bir örtüdür.

bundan sonrada yorumlarını kendine sakla*

heh hoşgeldin, bu konu tamamen senden bahsediyor hocam.

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Kimse kimseye ayıp etmiyor adam gözlemlediği bişeyi paylaşmış ki bu çok açık olarak görülebilen bişey, kim nasıl itiraz edebilir böyle olmadığına ki. Benim de ailemde bi sürü kapalı var ama ne yapalım yani gerçeği mi reddedelim?

Gerçek şudur ki kapalı kadınlar, hayat felsefesi olarak "başkalarının dikkatini çekmeme"yi benimserler, din gereğince kadınların işleri olmadığı sürece sokağa çıkmaları pek hoş değildir, kadının öyle pek göz önünde bulunmasına iyi bakılmaz. Bu yüzden de kapalı bir kadın asla açık bir kadının sosyal olma ve insan ilişkilerini geliştirme potansiyeline sahip olamaz. Bakın potansiyel diyorum, bu potansiyele sahip olup kullanmayan açık kadının kendi meselesidir bu.

Duygusallık yapmaya gerek yok, kapalı kadınlar açık kadınlar kadar geniş ortamlara giremez, hareket alanı daha dardır. Bu yüzden de hırs yapıp kendini geliştiren (ki onların da bir sınırı vardır kesinlikle) küçük bir azınlık dışında illa ki sosyal açıdan biraz geri kalırlar. Olay bu.

Cahil kesimde de din daha fanatik olarak yaşandığı için, bu tür olayların görülmesi doğal.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

Kimse kimseye ayıp etmiyor adam gözlemlediği bişeyi paylaşmış ki bu çok açık olarak görülebilen bişey, kim nasıl itiraz edebilir böyle olmadığına ki. Benim de ailemde bi sürü kapalı var ama ne yapalım yani gerçeği mi reddedelim?

Gerçek şudur ki kapalı kadınlar, hayat felsefesi olarak "başkalarının dikkatini çekmeme"yi benimserler, din gereğince kadınların işleri olmadığı sürece sokağa çıkmaları pek hoş değildir, kadının öyle pek göz önünde bulunmasına iyi bakılmaz. Bu yüzden de kapalı bir kadın asla açık bir kadının sosyal olma ve insan ilişkilerini geliştirme potansiyeline sahip olamaz. Bakın potansiyel diyorum, bu potansiyele sahip olup kullanmayan açık kadının kendi meselesidir bu.

Duygusallık yapmaya gerek yok, kapalı kadınlar açık kadınlar kadar geniş ortamlara giremez, hareket alanı daha dardır. Bu yüzden de hırs yapıp kendini geliştiren (ki onların da bir sınırı vardır kesinlikle) küçük bir azınlık dışında illa ki sosyal açıdan biraz geri kalırlar. Olay bu.

Cahil kesimde de din daha fanatik olarak yaşandığı için, bu tür olayların görülmesi doğal.

Milletin başına açmaya çalışacağınıza, kendi gözlerinizi açmayı deneseniz

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

trampfd bunu yazdı:

Metanet bunu yazdı:

serdar905 bunu yazdı:

hocam snn bu yoruma o kadar güldümkü bilemezsin :D:D

Hahayt kadrola$ma varmı$ hadi canım bak seen?

TBT'demi vr bu kadrola$ma türban takanı rene mod flnmı ypiyor? yda yönetim destekmi veriyor? mal mal konu$ma.

ayrıca o bez parcası dediğin $ey müslümanlar için kutsal bir örtüdür.

bundan sonrada yorumlarını kendine sakla*

heh hoşgeldin, bu konu tamamen senden bahsediyor hocam.

hoşbulduk yegenim.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

haklısın Türkiyenin içinde bulunduğu güzelliği fark edemedik.Eğitim süper, insan hakları süper, dışborç mükemel, tarım mükemmel, sanayi mükemmel, üretim var...Avrupa ve amerikadan daha özgür, çinlilerden daha çalışkanız.

Göremdik, kusura bakmayın.Bunun parçası olduğumuz %53 lük dilim içindeyiz.Kimse kusurabakmasın.Gözüm açıldı şimdi.Türkiye yi işsizliğin olduğu, tarim, sanayi, üretim, borç konularında dibe vuran bir yer diye düşünüyordum.

son 7 senede 70 milyar dolardan 400+ milyar dolar borcun olduğunu düşünüyordum.

?? ne diyorsun hoca sen dha nasıl açıcaz gözümüzü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

bigpower bunu yazdı:

haklısın Türkiyenin içinde bulunduğu güzelliği fark edemedik.Eğitim süper, insan hakları süper, dışborç mükemel, tarım mükemmel, sanayi mükemmel, üretim var...Avrupa ve amerikadan daha özgür, çinlilerden daha çalışkanız.

Göremdik, kusura bakmayın.Bunun parçası olduğumuz %53 lük dilim içindeyiz.Kimse kusurabakmasın.Gözüm açıldı şimdi.Türkiye yi işsizliğin olduğu, tarim, sanayi, üretim, borç konularında dibe vuran bir yer diye düşünüyordum.

son 7 senede 70 milyar dolardan 400+ milyar dolar borcun olduğunu düşünüyordum.

?? ne diyorsun hoca sen dha nasıl açıcaz gözümüzü

Senin şimdi yazdıklarınla konun alakası ne? O söz bu konu için yazıldı

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeriousMurder
    SeriousMurder's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

tarafsız olarak bakarsak iki tarafta da böyle şeylere çok rastlarız, tutuculukdan ziyade insanların çoçuk yetiştirmeyi bilmemelerinden kaynaklanıyor. :W

senin deyiminle tutucu kısımda dayak öteki tarafa göre biraz daha fazla olabilir. ama öteki tarafta da çoçukları boşlama, aşırı serbestlik ve şımarıklık daha fa < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> zla. çoçuk yetiştirmek önemli bir şeydir çoğu kişi bilmez. :W çok yaşadım başı kapalılar içinde öteki taraf içinde böyle çoçuk mu yetiştirilir dediğim. çok serbest ya da çok fazla baskı altında tutan.

Şahsen annem kapalı ve muhafazakar görüşteyim. O konuda sıkıntım olmadı, illaki her genç gibi tartıştığım oldu anne babayla da bana ortalık yerde vurmayı bırak bağırmadılar bile bende ona göre davrandım elimden geldiğince. tabii anne babanın da yetişmesi önemli. Annemin babası sinirli, titiz, aceleci. annem de onun gibi. Babamın babası serbest, gırgır, komik, çoçuklara arada bir küçük hediyeler falan verir. babamda pek komik gırgır değil ciddi ama serbestlik konusunda aynı baskı uygulamıyor o yasak bu yasak diye :W

hoca şu mesajından anlayacağım şekilde , ailen oldukça eğitimli ve senide öyle yetiştirmiş ki böyle konuşabiliyorsun.Ki buda gerçek müslüman olabildiklerini gösterir.Aileni ve senin gibi insanları kapsamaz.

Mutlaka her çeşit insanlardan cahil var.Enm koyu chplisinden başlar.

Fakat dini kullanan tiplere dikkat edin.Din üstünden birşey elde edenlere.Oldukça cahil, çocuklarına karşı eğitimsiz.Bu konuda tvlerde sağ olsun çok eğitici programlar veriyor !

Zumsuk arkadaşımız yobazları kastediyor  buna dikkat edelim Ve yobaz ve dindar arasındaki farklı anlıyalım.

Ülkemde Star Saksıda Yetişir....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

Senin şimdi yazdıklarınla konun alakası ne? O söz bu konu için yazıldı

senin yazdığına karşılık bu.Gözümüzü açalım , hangi konuda ? cahillik konusunda deneyelim istersen.HErkes güllük gülistanlık biz mi ses çıkartıyoruz ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

senin yazdığına karşılık bu.Gözümüzü açalım , hangi konuda ? cahillik konusunda deneyelim istersen.HErkes güllük gülistanlık biz mi ses çıkartıyoruz ?

Dediğin gibi kimse güllük gülistanlık değil  neden türbanlılara laf atıyon? Bende genelde türbansızlarda görüyorum konuda yazdıklarını.

Benim yazdığıma karşılık ;
    Belki öyle görmek istediğin için öyle görüyosundur , bakış  açını değiştir önyargıyı kaldır.

Toplam Hit: 23453 Toplam Mesaj: 157