Cahil Ve Güzel Kızlarımız (İnanılmaz A.Q)
-
vala bana inandırıcı gelmedi. Sanki bilerek yapıyolarmış gibi. Bi insa bu kadar salak olamaz. oduna sorsan adolf hitleri bilir. Semra Özal sosyetik bi kadın onuda bilemiyorsa bu kızları evlerinden hıç dışarı çıkarmamışlardır. Bazı şeyler çok saçma geldi. Benim tanıdığım en salak insan bu soruların yarısı bilir. Onu bırak elvis presley i de bilmiyorsa bu kızlar neyi bilir? Hadi diyelim bunlar kulüp kızı. sabahlara kadar kulupteler. Aralarından bi tanesi bile dans edemiyor. aynı hareketi çevirip çevirip yapıyorlar. Ben çıksam daha iyi dans ederim (dans olarak sadece topal bilirim :) Biraz düzmece geldi bana. Arkadaş söyledi bi baksana ne insanlar var diye, ilk baştan gerçekçi gibi geldi ama sonradan yuhh dedittiren cevaplar verdiler. Düzmece bence.
-
karı milletinin %95 gerizekalıdır. inanmıosanız sevgililerinizi düşünün hiç olmadıysa etrafınızda vardır kız onların hareketlerini düşünün. %5'i hem akıllıdır hem güseldir hemde çok TEHLİKELİDİR. bulabiliosanız bole bişiyi kapaklayın yoksa salk larla uğraşır durursunuz :P
-
Kız = Izdırap = En büyük Çin işkencesi
Dokunursun dokunma.. Dokunmazsın beni sevmiyorsun dokunmuyorsun.. Sonra izin verir Dokunursun Benimle oynaştın.. Yine Dokunmazsın beni sevmiyorsun.. Sevdiğini söylersin..Bende seni seviyorum.. Sonra durur İnanmam yalan o kızlara nasıl bakıyordun öylee.. sevmiyorsun beni işte başlar ağlmaya.. Ağlama sana kıyamam.. Kıyarsın.. Tamam kıyardım.. Senden de bunu beklerdim ~~~~~~~~~~~~~~~~ diye gider
Biz ark.larla gezdik mi aklımız dışarda olur.. Ama onlar gezdimi bizim kızlar olur :)
ömrü çürütmekten başka işe yaramazlar..
-
Beautiy and The Geek yarışmasındaki kızlar gerçekten afet, erkekler de gerçekten dahi. Her zaman olduğu gibi orijinal bir şey üretemeyen beyinler amerikadaki konsepti almaya çalışmış ancak o yarışmayı tam anlamıyla izleyememiş gibi. Aslında onları anlayabiliyorum, çoğunluğu abaza Türk gençlerine birşeyler vermeliler ki izlenebilsin, bunu da kızların bir taraflarını açarak sağlıyorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=uAWU_7t0itw
Bu videodan da anlaşılacağı gibi, bu bir şov değil, sosyal deneyim diyor. Amaçları güzeller ile geek'leri biraraya getirip birbirlerine yardım etmelerini ve bazı şeyleri birbirlerine öğretmelerini sağlamak.
Şu videoda da bilgisayar mühendisi abim kızlara kendini tanıtıyor. "Teach about Linux. Linux is most stable operation system ...." :P
http://www.youtube.com/watch?v=7DUrDmvmVdY
-
a4tech verdiğin videoların birincisinde 1:04 de ne oluyo :D
çocuk ne öğretiyo kıza anlayamadım :Pla bide bu showda hangi günler var ben izleyemedim bi bakim harbiden bölelermi
-
abi izlerken kriz gecirdim özelliklemi bu kadar salak insanları nerden seciyolar anlamıyorum yazık amk.
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bu mallık ötesi programı malesef bende izledim :D
kız arkadasım zorla izlettirdi :D
gülmedim fazla sadece üzüldüm
ama o kıza sorsan kac çeşit sex pozisyonu biliosun die
102 tanesinide adı gibi saymazsa bende qambler deilim :D
Aynı kaderdeniz banada kız ark. zorla izlettirdi.. :)sanırım o kızların salaklıklarını görmemi istedi ona bi kez daha aşık olaym diye :) oldum da :D
ama o kıza sorsan kac çeşit sex pozisyonu biliosun die
102 tanesinide adı gibi saymazsa bende qambler deilim :D
102si bilindik bide bunlarında kendi icat ettiği pozisyonlarda vardır onları atlamışsın :)
Asansörde asansöre dayanma,misafirlikte kaynaşma,parkta eline alma vs. gibi şehir efsaneleride mevcut tabi :D
ona bakarsaninternet cafede en arka masada saxo
yolda giderken elini uckurdan içeri sokup sıvazlama
otobüslerde vurusma
saydırma bana :D 300 e cıkıcak sex pozisyonları :D simdi :D
-
ama varya bu yarışmayı o zaman izleseydiniz keşke gülmekten ölürdünüz :D
-
ama varya bu yarışmayı o zaman izleseydiniz keşke gülmekten ölürdünüz :D
-
sarısnmıydı bunların hepsi :) ne olcak normal yaw zamane genclıgı zuhahhaha