Cahilinsanlardernegi.Com Satılıktır
-
Bilişim ve internet dünyasının hızla ilerlemesi ve bu sayede geniş kitlelere ulaşılması, aynı zamanda hitap edilebilme periyodik olarak bu ilerleme ile birlikte büyümektedir.
İnternet dünyasında hitap edeceğiniz kitle ve bu anlamda kullanazağınız slogan arz ilişkileri için en temel olgulardandır.
Evet aklınızda fikirlerinizi empoze edebileceğiniz bir kitle profili oluşturmak bir girişimci olarak basittir, fakat asıl önemli faktör her sektördede olduğu gibi "slogan" dır.
WWW ( worl wide web ) evet sadece bu tek harfin üçlü kombinasyonu internetin devasa alemine giriş yapa bilmeniz için bir anahtardır,
WWW. şu anda sanal aleme ilk adımınızı atıyorsunuz WWW.CAHILINSANLARDERNEGI.COM ve şimdi devasa dünyanın içindesiniz artık.
Bundan sonrası girişimci kişiliğinize ve hayal gücünüzün büyüklüğüne kalmış, ilginç fikir ve bilgilerinizi buna ek olarak hayattaki deneyimlerinizi paylaşa bileceğiniz bu domain adı satılıktır ve size hazır bir slogan ile "Cahil insanların buluşma noktası"
Peki ben bu domain ile nasıl projeler sunabilirim diye kendinize sora bilirsiniz işte size bir kaç örnek.
örnek1: Bir bilgi arşivi oluşturarak burdan kullanıcılara istedikleri bilgileri gerçek zamanlı olarak sağlaya bilirsiniz
örnek2: Bir portal kurup katagorize edilmiş konular hakkında tartışma platformu oluşturarak akıllardaki soru işaretlerine, çözüm ve sonuçlar suna bilirsiniz
örnek3: Bir mizah portalı kurup, bu doğrultuda mizahsal olarak güncel olaylara vede merak edilen hususlara parmak basıp bunları kendi uslübunuzla aktara bilirsiniz
örnek4: Boş zamanınız olmadığından sizde ne yapacağınıza karar veremeyip satılığa çıkarta bilirsiniz.
ilk teklif : 2500 YTL
not-1: İnsaflıyız pazarlığa açıktır :P
not: domain şu an için herhangibir hosta yönlendirilmemiştir. -
yazmayı unutmuşum hiç bir hiti yoktur !
-
beni se etseler 2500 YTL vermem domaine :/
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
beni se etseler 2500 YTL vermem domaine :/
-----------------------------Yoğun baskı var üstümde odadan kovuyorlar yarın gel senle pazarlık edek hem sünnettir :D:D
-
bendede www.karaambarkamyonculardernegi.com war satılıktır..uygun fiyat:D senin domainden daha güzel:p
-
.net ve .org boş 2500 YTL yerine 15 ytl ye alınabilir
-
amma ve lakin .com un ayrı bi yeri var..:D mesela Sex.net 454 bin dolara satıldı. sex.com ise 12 milyon dolara farkı görebiliyorsunuz dmi:D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
amma ve lakin .com un ayrı bi yeri var..:D mesela Sex.net 454 bin dolara satıldı. sex.com ise 12 milyon dolara farkı görebiliyorsunuz dmi:D
-----------------------------ama senin domainin ne yazık ki sex.com veya sex.net kadar güzel deil :D
-
önemli olan iç güzellik:D sex.com ve sex.net e girdin mi hiç bi bok yok:D ben donatırım karaambarkamyonculardernegi.com u o zman görün:p
-
2500YTL'ye satabileceğini sana kim söylemişse,
Seni sağlam yemiş :)
100YTL'ye satarsan, yeme yanında yat : )))
-
uzun olmasına ramen domain güzel 2500 YTL edeceğini sanmam pg değeri 2 felanda 400-500 eder
Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 14