Caillou Eğitici Çizgi Film 102 Bölüm Türkçe
-
biri de pokemonu upload etse tüm sezonlarını türkiyede yayınlanmıyan filan o kadar dua edicem sadece onu bulup upload ettiği için cennete gidicek
-
Hepsi bittikten sonra tüm linkleri bir arada verirsen süper olur. Direk IDM e yapıştırırız.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Hepsi bittikten sonra tüm linkleri bir arada verirsen süper olur. Direk IDM e yapıştırırız.
-----------------------------Bu şekildede yapabilirsin safyada sağ tıkla sonra bütün linkleri indir de çıkan pencerede html leri gizle de sadece linkler kalır söylediğinide yaparım ama bu şekildede yapabilirsin...
-
Sinir oluyorum la bu velede...
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar hayriniza bir hotfile yada rapid premium sifresi verseniz.
benim 3 yasindaki kizim hastasi bunun
bayram hediyesi olsun.
Dostum pm attım kızına iyi seyretmeler -
valla arkadaşlar toplam kaç dvd ben öğretmenim hotfile accountum yok rapidim var rapid linki olan avrsa koyabilir mi ?yada ne kadara çekersniz bana okulda lazım olacak çünkü bekliyorum cevaplarınızı
-
zero43 bunu yazdı:
-----------------------------valla arkadaşlar toplam kaç dvd ben öğretmenim hotfile accountum yok rapidim var rapid linki olan avrsa koyabilir mi ?yada ne kadara çekersniz bana okulda lazım olacak çünkü bekliyorum cevaplarınızı
PM attım hocam kolay gelsin -
kızmayın ama bunu izleyen çocuktan ilerde pek bişi olcağını sanmıyorum.çocuğu salıcak piyasaya büyücek ne bu kayyu falan.anam babam kardeşlerime izletirdi sinir olurdum.cocuklar süt oldu çıktı.kediden köpekten korkuyolar
-
Bunlar burjuva sınıfı için gereklidir... İşçi sınıfının bununla işi olmaz...
Can Yücelin lafı geldi aklıma..
"Küfür, burjuvazinin ağzında bir lağım çukurudur... küfür, işçi sınıfının ağzında bir çiçektir!.."
-
lalada bunu yazdı:
kızmayın ama bunu izleyen çocuktan ilerde pek bişi olcağını sanmıyorum.çocuğu salıcak piyasaya büyücek ne bu kayyu falan.anam babam kardeşlerime izletirdi sinir olurdum.cocuklar süt oldu çıktı.kediden köpekten korkuyolar
-----------------------------kızacak bişi yok zaten bende yazdım görüşümüevdekileri görünce bana yapmacık geliyor...