Çakallarla Dans 2 (Hastasıyız Dede)
-
müritcanlar bide dabbe bir cin vakasını sorucam,ağustosta girdi vizyona ama hayla dvd si çıkmadı nette de bilgi bulamadım?
-
İzlememeniz taraftarıyım ama mutlaka da izlemek istiyorsanız ikinci yarısına hiç girmeyin derim. Çok basit espriler var filmde, insan 5 dakika sonra olacak espriyi erkenden anlayabiliyor + olarak mekanlarda (özellikle de AVM'de) yapılan çekimler, espriler gereğinden fazla uzatılmış. Dediğim gibi ilk bölümü iyidi ve de filmin en iyisi de Ceyhun Yılmaz'dı. Diğerleri tırt
-
İdare eder bence 10 üzerinden 6 alır. İlki kadar mükemmel olamaz tabiki.
-
1. güzel 2. çok güzel.. tawsiye ederim mutlaka izle..
-
1. için lafım yok fakat 2. hiççççç olmamış.Dün gittim izledim berbat ötesi.Resmen verdigim paraya acıdım.
Hatta pokunu çıkarmışlar.
-
HanDSomE bunu yazdı
Yok arkadaş 10 üzerinden 5.5 - 6 alır bu film. İlki süperdi ikincisinde gereksiz sahneler konusmalar çok. Zaten sinemada arkamda ve 2 solumda bi o.ç vardı sinemadan soğuttular. Ota boka gülüyorlar. Adam yolda yürüyor ona bile gülüyor. Şarkı çalıyor elleri ayakları rahat durmuyordu. Bir daha sinemaya izlemek için gitmicem bu ne böyle aq
Aynısının tıpkısının kopyasını yaşadık bizde.Adam arkada resmen verdiği biletin parası çıksın diye fazladan gülüyor resmen.Filmin 2. yarısında en öndeki boş yerlere geçtik amk.Normalde bu film de güzel fakat keko insanlar sayesinde fazla zevk alamadık.
İlk filmdeki hava devam ediyor.
İzlenirliği kesinlikle var. -
gülünecek bir espiri yok, anca şebeklik yapıyolar. gerizekalı gibi davranıp milleti güldürme filmi. zeka gerektirmiyor, saçmalık dolu.
ama arkadaşım çok güldü ve çok beğendi... benim tek güldüğüm sahne , dedeler bekliyor nineler diye dedelerin dans ettiği bölüm oldu..