Çakma Nokia N99i Ve Gprs Ayarları İle Verdiğim Mücadele
-
müşteri hizmetleriyle vpn davasını görüşsene bi.
ben tcell de operadan edge kullanarak cayır cayır nete girerken kendi browseriyle wap a giremiyodum
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------hoca bende sana pm atacaktım dün de sormuştum sana bu tel nasıl diye konuyu görünce girdim hemen bu aletin şarjı ne kadar gidiyor konuşmada bekleme süresi filan sonra kapanma olayı yok dimi faturalı alırız sonra kapnmasın kamerası ile çektiğin bir foto koysana birde sen eminönünden mi aldın yer söle pendikde henüz yok
edit: 3g demi var resimlerine baktım önde kamera var gibi
-----------------------------fotoyu çok güsel çekmior 2.0 yazmışlar ama 1.3 gibi çekior
şarj olayıda mp4 şarjı gibi bi adaptörü war yani sana 15 farklı kablo vermior
kulaklık ayrı yere şu ayarı yere değil
adam tek yer yapmış
usb yuvası oraya pcyle bağlantı kuruon,kulaklık takıon,şarj edion
batarya orjinal olamdığı için batarya ömrü kısa
tv izlersen full bataryayla 5 saat izlersin
kalemin arkasını çekicne anten oluor ve tv yi çok net şekilde izlirosun
eminönünden aldım adı şimdi aklıma gelmior :D
eminönüne git arka sokoklara doğru git bi telciye n99 iwar mı de 250 den yukarı derlerse sakın alma
birde herşeyi çalışıorm udie kontrol et
hadi öptüm :D
edit:kutudan herşeyi çıkıor yanına 2 tane batarya koymuşlar yedek olsun hesabı :D
3g si yok
önde kamerasıda yok
-
bir soru daha en fazla ne kadar h.kartı destekliyor sanırım yanında 256 mb çıkıyormuş 2 gb taksak kasmasın yani
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
bir soru daha en fazla ne kadar h.kartı destekliyor sanırım yanında 256 mb çıkıyormuş 2 gb taksak kasmasın yani
olm bu tel değil pdatabiki destekler :P
-
arkadaslar bu telefonların mms ve wap ayarları vs. yapması çok zor. ya elden gireceksiniz. yada bu telefona ayarları uygun bir nokia telefon vardı ,markasını tam hatırlamıyorum.
onun markası üzerinden turkcell den istiyeceksiniz.Not : Alıntıdır . Bu konuyu araştırıyorum .
-
beyelr yaptım
çok kolaymış
ayaralr şöel yapılıor ben buldum
menü>eğlence>servisler>bilgi hesabı>gprs>bir hesabı düzenle>
hesap adı:vodafone
apn:prepaidgprs
kullanıcı adı:vodafone
şifre:vodafone
yetki tipi:normal
kaydet ve çık
bu ayarlar vodefone içindir
-
hajı ayarları ben anycool T808 için yaptım hemen hemen aynı sayılır anteni ayrı birde televizyonu daha kaliteli peki nasıl gircez gprse
ben öle bi secenek göremedim :| bide program filan yukleyemiyorum acaba browser yukleyincemi girebilcem gprse

-
abi bi resim çekip koysana :) merak ettim nasıl bişeymiş bende alabilirm :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------250 tl ben tv izliyorum şu anda canlı bişey istersen aldğm fiyatyla satabilirim :)
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------250 tl ben tv izliyorum şu anda canlı bişey istersen aldğm fiyatyla satabilirim :)
-----------------------------maalesef geç kaldın aldı foksli benm telefondan hemde :D