folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Çakmaklıkla Çalışan Soğutucuyu Evde Kullanmak ?

Çakmaklıkla Çalışan Soğutucuyu Evde Kullanmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

tamam,cihazı bi al,o zmaan yeniden ölçer biçeriz

tam tersi derkan 12volttan 220v çıkış anladım doğru mu?

var hertürlü cihaz var ama bu işler hep para ve 12VDC den 220VAC eziyetli bir iş.Öncelikle doğru akımı 50Hz alternatif akıma çevirmek gerekiyor.Bunun tutarlı olması da ayrı bir eziyet.daha sonra da trafonun tersinden beslenince trafonun diğer ucundan 220vac alınabiliyor.Bunda da güç çok önemli.Güç arttıkça kullanılan malzemelerin de güçlü olması gerek,bu sefer de fiyat çok artıyo.Elektronikçilere sorarsan söylerler.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

antivir-US uvv çok zahmetli iş + riskli gibi, bi ara kendim yapmaya çalıştım ama sonradan cihazlara zarar veririm diye denemedım bıl, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Arkadaşım benim de yeni aklıma geldi,istersen bit pazarından bir UPS bul,onunla da yapabilirsin.Onun çalışma mantığı da aynı(ama bu konuda tecrübem yok,hiç uğraşmadım)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3935 Toplam Mesaj: 14