Çakra Açma Deneyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    narkozMRT bunu yazdı:
    ben bi kere açtım hocam çakralarımı. çok ceyran yaptı kapattım sonra. =)
    bende diyom bu çocuk neden böyle takıntılı :D demekki çakralar.

sende Ota Foka Malzeme arıyon XD ne istiyon benden anlamadım ki. takıntı değil bizdeki karşılıksız sevgi. siz alışmızsınız hızlı tüketim mallarını kullanmaya biri gelir biri gider. demi. sahiplenme duygusu yok sizde kardeşim.öyle olduğu için benim yaptıklarım size ters geliyoo. şu durumu en iyi şeyle acıklıyım sana . köyden gelen birinin pisivarın ne oldugunu ve nasıl kullanıldıgını bilmemesi ve pisuvarda ayaklarını yıkaması olayı hocam. anlamadıysan ısrarla pm At oke =)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    dai cakralari acmak demek kendi kendini iyilestirmek demektir. eger ise yariyosa tavsiye edicem. one bir deniim :D

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:

takıntı değil bizdeki karşılıksız sevgi. siz alışmızsınız hızlı tüketim mallarını kullanmaya biri gelir biri gider. demi. sahiplenme duygusu yok sizde kardeşim.öyle olduğu için benim yaptıklarım size ters geliyoo.

Konuyu saptırmak istemiyorum ama;

Evet sahiplenme duygusu yok bizde nickimde de açık açık belirtiyorum ben bunu. Senin gibi yaparak antipati kazanmıyoruz biz. Ayrıca sen gerçekten o şehri sahiplensen o şehrin takımlarını desteklerdin. Ama sende İstanbul yalakası olup çıkmışsın. Sadece sözde İzmirlisin sen. İzmir güzel şehir tamam ama senin sayende bi çok kişi İzmir'den soğudu. Şehrini sahiplenmek bu değildir. Git oku belediye başkanı ol vali ol adam gibi sahiplen memleketini. Böyle sağda solda "İzmir İzmir" yazmakla sahiplenilmez..!!!

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    ya nie benim açıtığım her konuda kavga çıkıyo ? :)

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:
    narkozMRT bunu yazdı:
    ben bi kere açtım hocam çakralarımı. çok ceyran yaptı kapattım sonra. =)
    bende diyom bu çocuk neden böyle takıntılı :D demekki çakralar.

sende Ota Foka Malzeme arıyon XD ne istiyon benden anlamadım ki. takıntı değil bizdeki karşılıksız sevgi. siz alışmızsınız hızlı tüketim mallarını kullanmaya biri gelir biri gider. demi. sahiplenme duygusu yok sizde kardeşim.öyle olduğu için benim yaptıklarım size ters geliyoo. şu durumu en iyi şeyle acıklıyım sana . köyden gelen birinin pisivarın ne oldugunu ve nasıl kullanıldıgını bilmemesi ve pisuvarda ayaklarını yıkaması olayı hocam. anlamadıysan ısrarla pm At oke =)

tamam la kızma hemen :D senin olsun izmir ne yapıyım ben izmiri goca gonya varken :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    narkozMRT bunu yazdı:

takıntı değil bizdeki karşılıksız sevgi. siz alışmızsınız hızlı tüketim mallarını kullanmaya biri gelir biri gider. demi. sahiplenme duygusu yok sizde kardeşim.öyle olduğu için benim yaptıklarım size ters geliyoo.

Konuyu saptırmak istemiyorum ama;

Evet sahiplenme duygusu yok bizde nickimde de açık açık belirtiyorum ben bunu. Senin gibi yaparak antipati kazanmıyoruz biz. Ayrıca sen gerçekten o şehri sahiplensen o şehrin takımlarını desteklerdin. Ama sende İstanbul yalakası olup çıkmışsın. Sadece sözde İzmirlisin sen. İzmir güzel şehir tamam ama senin sayende bi çok kişi İzmir'den soğudu. Şehrini sahiplenmek bu değildir. Git oku belediye başkanı ol vali ol adam gibi sahiplen memleketini. Böyle sağda solda "İzmir İzmir" yazmakla sahiplenilmez..!!!

Antipatimi felan kazanmıyor valla. Hatta sempatik bile. Adam izmir izmir diyoda boş bilgi vermiyor. Geçen boyozla ilgili bi konu açmıştı. Yarışmada çıktı onun sayesinde bildim mesala.
    Devam narkoz:D İzmirle doldur buraları hacıı :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 5841 Toplam Mesaj: 27