Calinan Laptop
-
ah abi ah , bulut bilişim diyoruz bir taraflarımızı yırtıyoruz en az 3 farklı sunucuya yedek diyoruz.
geçmiş olsun buzlu su.
ayrıca tezin var , hdd her an patlayabilir bunu biliyorsun yani çalınması gerekmiyor
8 bin fotom gitti güme o günden beri her türlü yedek alıyorum.
-
gokcan bunu yazdıswordfish bunu yazdı
hocam marka model ve özel bi işaret iz filan belirt servise filan gelirse uyaık olalım ne olu ne olmaz
Senin motor ne oldu?
yalan oldu :(
-
geçmiş olsun hocam. bu eset'in Anti-Theft özelliği böyle olaylarda işe yarıyor mu acaba bi ara kurmuştum bilgisayarım çalındı linki falan vardı my.eset.com da
-
swordfish bunu yazdıgokcan bunu yazdıswordfish bunu yazdı
hocam marka model ve özel bi işaret iz filan belirt servise filan gelirse uyaık olalım ne olu ne olmaz
Senin motor ne oldu?
yalan oldu :(
Okadar goruntu var birde ya gecmis olsun haci
-
gokcan bunu yazdıDaft bunu yazdı
geçmiş olsun
google docs tavsiye ederim online office resmen
herkesin başına gelebilir, önemli şeylerinizi yedekleyin
abi ben tez yazıcam, cd'ye usb'ye internete, heryere yedeklerdim
paranoyak olun az
Tezimde neler yaptim:
google docs
isyerinin serveri
2 usb bellek
1 harici harddisk
1 laptop (benim)
1 laptop (arkadasin)
2 masaustu
gmaile mail
hotmaile mail
yahoo mail
her guncellemede yeni klasor olusturdum. Bu klasorleri tum yukarda saydiklarima duzenli yerlestirdim.
peki noldu projeye basladigim masa ustuyle projeyi bitirip en basindan beri kullandigim flash ile teslim ettim.
Hic birini kullanmadim yani. Bu kadarda abartmayin ama.
laptop icinse buyudugun semtse mahalleliye bir sor hirsiza ulasabilir tanidik olabilir.
Arkadasin laptopu cikart gerisi mantikli :) nolur nolmaz hocam.
-
Benim de laptop çalındı, içinde birsürü proje bilgi vs. vardı.
Polise seri no vs fatura bilgisi filan verdim ama nafile ki zaten ümidim de yoktu. Bu memlekette kendini kolladın kolladın yoksa polis de dahil bu hırsızlık olaylarını sallamıyorlar. Adam benden ifade alırken dalga geçiyordu p.ç
Hasılı geçmiş olsun kardeş ben çok soğuk su içtim sen içmezsin inşallah.
Bu da günün manisi olsun:
Çalındı lapto gitti güme
Hani nerde polis nerde...
Sallamaz kimse seni böğürsen bile
Sen gelmez oldun laptop of be
-
El altından satarsa sittinsene bulamazsın hoca
insanların insafıyla alakalı
-
hocam leptopu o şekilde bırakırsan arabanın içinde tezinide alırlar bilgisayarınıda. Sen dua et leptopu bırakıp arabayı götürmemişler :D ama yerinde olsam bir gazeteye ilan verir yada o bölgelere bir ilan yapıştırır, bilgisayarımdaki tezin belirttiğim maile yollanmasını isterim. Belki hırsızlar tezini yollarlar sana belli mi olur
-
DrKeworks bunu yazdı
hocam leptopu o şekilde bırakırsan arabanın içinde tezinide alırlar bilgisayarınıda. Sen dua et leptopu bırakıp arabayı götürmemişler :D ama yerinde olsam bir gazeteye ilan verir yada o bölgelere bir ilan yapıştırır, bilgisayarımdaki tezin belirttiğim maile yollanmasını isterim. Belki hırsızlar tezini yollarlar sana belli mi olur
direk ev adresini versin hocam ipden bulunur sonuçta :)
-
ArduouS bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
direk ev adresini versin hocam ipden bulunur sonuçta :)
asıl amaçta o zaten hocam :))