Çalıntı Dizüstü Yardım
-
Merhaba mürid ve mürideler
Benim birader Ankara'da öğrenci evinde kalıyor.2 gün önce çelik kapıyı kırıp eve girmişler kimse yokken.Evden biraderin dizüstüsünü çalıp çıkmışlar.Alet 8 10 aylık garantili faturalı Toshiba a300 15a.Polis gelmiş incelemiş falan filan dizüstü ile ilgili tüm bilgileri almış.Şimdi
Bu makineyi nasıl bulabiliriz?
Benim aklıma çalıntı mal satılan yerler geldi.İnternet üzerinden araştırıyoruz ancak böyle şehirlerde kimlerin bu işleri yaptığı nerede sattığı filan bilinir bir çeşit çalıntı mal satılan pazarlar vardır.Ankaralı müridler bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.Nereye bakacağımızı ne şekilde araştıracağımızı öğrenmek istiyorum.Daha önce başına böyle bir durum gelmiş yada çevresinde görmüş olanlar ne tür şeyler yapmış ve sonuçları nelerdir.? Şimdiden teşekkürler
-
benim bildiğim çalınan bu tarz aletler direk parça pincik ediliyor o.O
umarım bulursunuz ama...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------benim bildiğim çalınan bu tarz aletler direk parça pincik ediliyor o.O
umarım bulursunuz ama...
-----------------------------doğru diyorsun hacım da biraz poliyanna takılalım dedik: )
Angaralı mürüdler hadi çekinmeyin herkez gitmiştir çalıntı pazarından ucuz birşeyler düşürmek için :)
-
walla birader artık internet pazarı büyüdü açık artırma sitelerinden kelepir çok kolay satabilir sen onları da takip etmeyi unutma poliste ev mev basarda tevafuken bulunan bilgisayarın senin olduu anlaşılırsa delil vazivesi bittikten sonra sana şade ederler dier türlü ben düşenemiyorum sen satın alsan o şekilde birinden aa bu çalıntıymış diyebilirmisin demessin
-
makinenin mac adresini biliyorsan değiştirilmemişse çok uzak ihtimal belki bulurlar.eğer polisten sağlam bir tanıdığın varsa 5 dakikada bulurlar yoksa polis molis kısmı hikaye. . araba değil bu laptop parçalayıp ne yapsınlar.bu tür işlerde elektronik aletler farklı şehirlerde satılır.ankara büyük bir yer bulman zor. bir bardak soğuk su içecen. inşallah bulursun.
-
bulursan dünyada yankı uyandırır bu olay :D
-
hala bulamadık: )
ya nerde bu çalıntı pazarıııı??
-
bentderesinde war gece kuruluo bi tane daha war ama nerde bilmiyorum sen bide itfaye meydanına bak derim
-
Maltepe pazar ına bak bide
edit : pazar yok diye duydum ama sen bak genede
-
gece kalenin orlarda bazen kuruluyo böle bi pazar.. parça pincik etmedilerse bulursun..
-
itfaiye meydanına bakın