Çalıntı Laptop
-
teknik servise gider ve aynı zamanda çalıntı ihbarı kaydı kuydu yapıldıysa yakalanır.
ama nete girince yakalanması neredeyse imkansız.
değiştir mac adresi ile hdd numarasını olsun bitsin
-
yaa beyler gözlerim doldu yine a.q. benim motorumuda çaldılar üstelik 12ay taksitle aldım 5.ayda çaldılar
inşallah bulunur dicem ama çalınalı 6ay olcak nerdeyse :'(
honda beat
2006 gümüş gri
5500kmde çalındı ahh ulan ahhh gözüm gibi bakardım...
çarşıya gidiyom kendinize iyi bakın -
Temizse al.
-
o değil de , parmak izlileri var bu meletlerin , çalınma korumsı gibi bişey parmak izin yoksa bok açarsın
-
dayı parmak izi var sa siksen açılmaz o alet
-
bulabilecekleri tek nane hddnin sid numarası ve mac adresi bildigim kadarıyla onlarıda deiştirebiliyosun .bi arkadasım 2004 te aldı hala kullanıyo bi haltta olmadı al kullan tek kötü yanı teknik servis olayı ....
-
ben almıcam ki sordum sadece...:)
-
mac adresini degiştir hdd numarasını degiştir ne yaparsan yap bulunma ihtimali var ama nerde o sorumlu tüketici nerde o sorumlu polis benim samsung E250 çalındı daha hala taksit ödüyom telefon gitti a.q bide anında bulurlar kapatırlar boqu yiyorlardı hepsi fala fiso adam bi yazılım atıp cihazı bambaşka yapıyormuş bizde polise güveniyoz.
şahsen bana hırsızlık mal getirsin biri döverim sonrada polise veririm al sen zikemiyon ben ziktim die alma kardeşim teşvik etme piçleri hırsızlıga
-
aslında ups hesabi birşey olucak anakartında çalındımı sinyali vericek...ama yokmuş olsa iyi olurdu....