Çalışma Sandalyesi Öneri
-
Meraba arkadaşlar. Hepsiburadadan aşşağıdaki sandalyeyi sipariş etmiştim. 10 günü geçti ve halen tedarikçi firmadan bekleniyor dediği için email gönderdim. Cevap olarak tedarik edemeyeceklerini belirtip 10 lira hediye çeki gönderdiler.
Uzun saatler bilgisayar başında oturan ve saaterce çizim yapan birisi olarak. 200TL yi geçmeyecek rahat bi sandalye arıyorum. Hepsiburadadan olursa hediye çekinide kullanırım iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Almak isteyip alamadığım sandalye;

-
aynen bende bu gün aklımdan geçirdim bakındım 1-2 siteye bende takipteyim
edit: bende şunu beğendim
costantin tarafından 19/Ağu/14 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -
costantin bunu yazdı
aynen bende bu gün aklımdan geçirdim bakındım 1-2 siteye bende takipteyim
edit: bende şunu beğendim
Hocam makam koltuğunda pek rahat edemezsin. O deri koltukta yazın nasıl oturmayı düşünüyosn =)
-
Bu sandalya guzel
Bel destekli olanları var özellıkle onlardan bak
bu mesela guzel bunun biraz daha sık ve bel destekli olanı var bulabılırsen al derim
-
-
manhyak bunu yazdı
Koltuk sırtlığının kısa olduğu söylenmiş. 160 üzerindekiler için sağlıklı olmayabilir.
-
manhyak bunu yazdı
Hocam makam koltuğunda pek rahat edemezsin. O deri koltukta yazın nasıl oturmayı düşünüyosn =)
Şu oturma simitlerinden alacaksın bir tane de, bende o arkadaşın attığı gibi bir tane alıp bir de şu ortopedik simidimsi şeyden aldım bir tarafım rahat etti. Malum yaz kış bilgisayar başındayız, olası problemleri az da olsa engeller diye düşünüyorum. (:

-
Hocam ofiste isteyip de alamadığın sandalyeyi kullanıyorum gerçekten çok rahat. Onu başka bir yerden bulup al benim tavsiyem.
-
manhyak bunu yazdı
inanmaycaksın ama bunun lınkınıde verıcektım senın gosterdıgım resımdekı daha guzel dıye koymadım
Dikkat edicegın nokta bel olayı gerısı hıkaye
-
Aslında fiyat konusu olmasa çalışma sandalyesi dediğin "Herman Miller" adamlar cidden bu işte profesyoneller.
-
Bilgisayar başında fazla duruyorsanız ve kıçınız kıymetliyse İkea'dan Poang tavsiye ederim. İskelet+minderi ortalama 200 lira.

Balyoz99 tarafından 19/Ağu/14 21:25 tarihinde düzenlenmiştir