Call Of Duty - Advanced Warfare [Full] Torrent
-
arkadaşın verdiği linkten indirdim oyunu bitirdim şuan keyifli ama kısa sürüyor:/
-
Nerdeyse ilk indirenlerdenim ama hala oynayamadım :) Hata yüzünden keyfim kaçtı üstünede düşmedim öyle kurulu bekliyor :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Nerdeyse ilk indirenlerdenim ama hala oynayamadım :) Hata yüzünden keyfim kaçtı üstünede düşmedim öyle kurulu bekliyor :)
ben bir saat önce çalıştırdım :) hocam çok teknolojik falan olmuş ama senaryo, kurgu çok güzel ben beğendim. sevdim oyunu
-
Nako19 bunu yazdı
bende dün gece indirdim kickass yavaştı ama zamunda öküz gibi indi ama şuanda "Call of Duty Advanced Warfare insufficient free disk space, please free at least 5mb of free space on game drive error" hatası alıyorum
cracfix yayınlandı hocam onu yükle düzeliyor
-
akustikelektrik bunu yazdıNako19 bunu yazdı
bende dün gece indirdim kickass yavaştı ama zamunda öküz gibi indi ama şuanda "Call of Duty Advanced Warfare insufficient free disk space, please free at least 5mb of free space on game drive error" hatası alıyorum
Kaldırdım tekrar yükledim v.s. v.s. :) Tık yok. Hocam bi link versen :)
BaD_BoYs tarafından 05/Kas/14 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
securespy bunu yazdı
Aşağıdaki linkte Steam RIP mevcut.. Google araması ile buldum..
Indirdim ancak deneme fırsatım olmadı. Hız da gayet iyiydi.. Deneyen arkadaşlar yorum yazabilirler.
Umarım faydalı olmuştur.
Saygı & Sevgi..hocam link 404 error veriyor.
ya beyler ben de 27gblık bir tane buldum. losless versiyonu. vds i olan beş dk indirip deneyebilir mi rica etsem çalışıyor mu diye ?
indiremeyen onca kişi var. çalışıyorsa bunu indirelim.
kaynak: http://corepacks.com/index.php?/forum/6-corepack-releases/
DadasAdam tarafından 05/Kas/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
BaD_BoYs bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıNako19 bunu yazdı
aynen yav bi sağlam denemiş link verin
-
EMRE955 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıNako19 bunu yazdı
aynen yav bi sağlam denemiş link verin
Sorma valla :) Çözüm üretip çalıştıranlar dünya meselesine çeviriyor he :) Paylaşın da herkes faydalansın :D
-
https://drive.google.com/file/d/0BzXLcy9y56ZAZzRjaTBHT2M5eTg/view?usp=sharing
kullandığım cracfix :)
optimum ayarları otomatik seçince görüntü berbattı, sonra kendim yükselttim ayarları oyun rahat oynanır hale geldi.
sonra 6 gb ram yetmediği için sanal bellek açtım, güç bela oynuyoruz :D
yarın overclock yaparım heralde
akustikelektrik tarafından 06/Kas/14 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacılar 55 gb alan oyunun yükleneceği alan mı yoksa inen iso dosyasıyla birlikde mi bu kadar lazım ?
Eğer isoyla hesaplanıyorsa isoyu harici harddiske atıp oyunu ordan pcye yazdıracam da ?