Call Of Duty 6 Modern Warfare 2 Hakkındaki Görüşleriniz
-
evet cod 6 beni de bayağı sarmıştı en iyi fps diyebilirim bi sitede bi adam şey demişti son bölümlerden birinde yukardan iple adama yaklaşıp bıçakla öldürüyoruz bunu niye oyunun başka kesimlerinde de yapmayalım o tür sorulara cevap şu adamların başarı amacı FPS alanında.. RPG e kaçarlarsa call of dutynin anlamı kalmaz.
-
en basitinde 3 saat de falan bitirmistim.
en zorunda 9-10 saati bulmustu...
oyun harika bi şey bugün yeni ekran kartı alınca tekrar oynayacam :/ very high da. aahahah -
en zorunda 8 saat'de bitirdim sanırım ve oynadığım en iyi oyundu hele ki finali bitirdi beni :)
Grafikler,olaylar arasındaki bağlantılar,önceki oyunlarla olan bağlantılar falan çok hoşuma gitti zarkayev şerefsizi'de vardı sanırım :)
-
captan price görmek insanı mutlu ediyor :)
ama hani oynadığımız karakterlerden birini yakıyorlar ya sanırım ramirez idi
insanın içi cız ediyor sanki bana sıkmışlar gibi zoruma gitti ve bunu ilkkez bir oyunda yaşıyorum
dehşet birşeydi :) o dağa tırmanırken tam düştüm sandım nasıl yapacam filan diyordum beni
kurtarması filan her yönü ile deli bir oyun :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
insanın içi cız ediyor sanki bana sıkmışlar gibi zoruma gitti ve bunu ilkkez bir oyunda yaşıyorum
dehşet birşeydi :) o dağa tırmanırken tam düştüm sandım nasıl yapacam filan diyordum beni
-----------------------------captan price ya adamım çok karizma herif :) Yakılan adamda ben kafayı yemiştim ve bir de kar motorlarıyla yokuş aşağıya giderken çok heyecanlanmıştım :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------captan price ya adamım çok karizma herif :) Yakılan adamda ben kafayı yemiştim ve bir de kar motorlarıyla yokuş aşağıya giderken çok heyecanlanmıştım :D
-----------------------------bide hani damdan düşüyor ya bayılıyor sonra sağdan soldan 30-40 adam geliyor orda şoka girdim :)
10 dk boyunca uğraştım sağa sola koşuyorum kaçış yolu için hemen öldürüyorlar sonra çatı macerasına girdi
enfes birşeydi harbiden film gibi oldu orası banlio 13 gibi :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bide hani damdan düşüyor ya bayılıyor sonra sağdan soldan 30-40 adam geliyor orda şoka girdim :)
10 dk boyunca uğraştım sağa sola koşuyorum kaçış yolu için hemen öldürüyorlar sonra çatı macerasına girdi
enfes birşeydi harbiden film gibi oldu orası banlio 13 gibi :F
-----------------------------veteranda 5 kere oynamıştım orayı ama en zorlandığım veterenda honey badger mı ne öle bi arabayla gidioduk orda çok ölmüştüm
-
bu oyunu anlatmak için gercekten kelımeler kıfayetsız kalır ama cok kısa yapıyorlar o kötü oluyo :s
-
Ac 130 benzeri bölüm koymaamışlar singleplayera o konuda bir hayal kırıklığı oldu COD4 den sonra...
Multi oynaması aşırı zevkli.. hele birde Special ops :D 2 kişi overvatch bölümü süper oluyor..
Oyuna na hiçbirşey diyemiyorum fakat Xbox, playstation sistemini PC ye uydurdukları için kınıyorum..
Multide hiç istediğiniz map i oynayamıyorsunuz..
Ps: "kaanabak"olarak Steamden ekleyin, oynayalım..
-
single oynaması kısa fakat zevkli geldi bana. multi de ise ayrı bi zevki var 70 levele kadar gidiyor ve siz adam vurdukça level atlıyor arma kazanıyorsunuz bunun sayesindede size yeni silahlar , mapler falan çıkıyor multide free for all'ı tercih ediyorum :F