folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 6 Modern Warfare 2 Hakkındaki Görüşleriniz

Call Of Duty 6 Modern Warfare 2 Hakkındaki Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

evet cod 6 beni de bayağı sarmıştı en iyi fps diyebilirim bi sitede bi adam şey demişti son bölümlerden birinde yukardan iple adama  yaklaşıp bıçakla öldürüyoruz bunu niye oyunun başka kesimlerinde de yapmayalım o tür sorulara cevap şu adamların başarı amacı FPS alanında.. RPG e kaçarlarsa call of dutynin anlamı kalmaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

en basitinde 3 saat de falan bitirmistim.
    en zorunda 9-10 saati bulmustu...

oyun harika bi şey bugün yeni ekran kartı alınca tekrar oynayacam :/ very high da. aahahah

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

en zorunda 8 saat'de bitirdim sanırım ve oynadığım en iyi oyundu hele ki finali bitirdi beni :) 

Grafikler,olaylar arasındaki bağlantılar,önceki oyunlarla olan bağlantılar falan çok hoşuma gitti zarkayev şerefsizi'de vardı sanırım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

captan price görmek insanı mutlu ediyor :)

ama hani oynadığımız karakterlerden birini yakıyorlar ya sanırım ramirez idi 

insanın içi cız ediyor sanki bana sıkmışlar gibi zoruma gitti ve bunu ilkkez bir oyunda yaşıyorum 

dehşet birşeydi :) o dağa tırmanırken tam düştüm sandım nasıl yapacam filan diyordum beni

kurtarması filan her yönü ile deli bir oyun :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

insanın içi cız ediyor sanki bana sıkmışlar gibi zoruma gitti ve bunu ilkkez bir oyunda yaşıyorum 

dehşet birşeydi :) o dağa tırmanırken tam düştüm sandım nasıl yapacam filan diyordum beni

captan price ya adamım çok karizma herif :) Yakılan adamda ben kafayı yemiştim ve bir de kar motorlarıyla yokuş aşağıya giderken çok heyecanlanmıştım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

captan price ya adamım çok karizma herif :) Yakılan adamda ben kafayı yemiştim ve bir de kar motorlarıyla yokuş aşağıya giderken çok heyecanlanmıştım :D

bide hani damdan düşüyor ya bayılıyor sonra sağdan soldan 30-40 adam geliyor orda şoka girdim :)

10 dk boyunca uğraştım sağa sola koşuyorum kaçış yolu için hemen öldürüyorlar sonra çatı macerasına girdi

enfes birşeydi harbiden film gibi oldu orası banlio 13 gibi :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

bide hani damdan düşüyor ya bayılıyor sonra sağdan soldan 30-40 adam geliyor orda şoka girdim :)

10 dk boyunca uğraştım sağa sola koşuyorum kaçış yolu için hemen öldürüyorlar sonra çatı macerasına girdi

enfes birşeydi harbiden film gibi oldu orası banlio 13 gibi :F

veteranda 5 kere oynamıştım orayı ama en zorlandığım veterenda honey badger mı ne öle bi arabayla gidioduk orda çok ölmüştüm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

bu oyunu anlatmak için gercekten kelımeler kıfayetsız kalır ama cok kısa yapıyorlar o kötü oluyo :s

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ac 130 benzeri bölüm koymaamışlar singleplayera o konuda bir hayal kırıklığı oldu COD4 den sonra...

Multi oynaması aşırı zevkli.. hele birde Special ops :D 2 kişi overvatch bölümü süper oluyor..

Oyuna na hiçbirşey diyemiyorum fakat Xbox, playstation sistemini PC ye uydurdukları için kınıyorum..

Multide hiç istediğiniz map i oynayamıyorsunuz..

Ps: "kaanabak"olarak Steamden ekleyin, oynayalım.. 

"Less is More"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

single oynaması kısa fakat zevkli geldi bana. multi de ise ayrı bi zevki var 70 levele kadar gidiyor ve siz adam vurdukça level atlıyor arma kazanıyorsunuz bunun sayesindede size yeni silahlar , mapler falan çıkıyor multide free for all'ı tercih ediyorum :F

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 5509 Toplam Mesaj: 35