Call Of Duty: Black Ops (09.11.2010)...
-
ben modern warfare 2 oynuyorum hala multiplayer internetten fena gidiyo ...
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
masonlar işe el atmışlar gene.. 9.11 yani 9>(10)>11... anlayan anladı
-----------------------------onların el atmadığı yermi var (: her delikten çıkıyor ipneler
-
o6u2 bunu yazdı:
nasıl bekliycez o kadar la ? captain price olmazsa gidip kapılarına dayanırım treyarch'ın.ben infinity ward yapsın isterdim, modern warfare 3 olsun isterdim..
bu arada bi cod7-vietnam vardı o noldu ?
-----------------------------bu oyun zaten vietnam savaşıylan ilgili....
infinity ward modern warfare 3 e başladığını duyurmuş galiba bu arada o da seneye gelir artık....
-
ya bira modern warfare 2 de "Ghost" un hayatını film yapçaklar falan diolardı o noldu yaw bilen varmı
-
Cod u yapanlardan birini kovdular şirketten yeni modern warfare lardan pek umutlu değilim
-
BuZuL bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
masonlar işe el atmışlar gene.. 9.11 yani 9>(10)>11... anlayan anladı
-----------------------------onların el atmadığı yermi var (: her delikten çıkıyor ipneler
-----------------------------kesin oyunun içeriğinde de gizli mesajlar vermiştir ullimatiler :W
-
oynanabilitesi mükemmel oyun.
-
ben en son cod2 oynuyodum netten :| vay anasını ya bişeyler yapmak lazım :D
-
o6u2 bunu yazdı:
nasıl bekliycez o kadar la ? captain price olmazsa gidip kapılarına dayanırım treyarch'ın.ben infinity ward yapsın isterdim, modern warfare 3 olsun isterdim..
bu arada bi cod7-vietnam vardı o noldu ?
-----------------------------evet bende vietnam diye duymuştum.. modern warfare nin tadından geçilmezde cod cod dur hertürlü oynanır :)
-
cod sevdam depreşti bi anda..
mw2 yi kurayım da oynıyayım :/