Call Of Duty: Black Ops
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Lathedarkman bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
neden ekran kartımın yandığını defalarca kez bu oyun yüzünden hatırlamak zorundayım :|
-----------------------------modeli neydi
-----------------------------nv 9800GT 256 bit. :/ nasıl yaktın deme. yandı işte :/
-----------------------------Nvidia 8800 GT 256 bit aynen yandı. :/ Bu oyuna değilde assasins creed III'a yanıyorum.
-
Mylitta bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
neden ekran kartımın yandığını defalarca kez bu oyun yüzünden hatırlamak zorundayım :|
-----------------------------nv 9800GT 256 bit. :/ nasıl yaktın deme. yandı işte :/
-----------------------------ben haftada 30 saate yakın cod oynadım 9600gtme bişey olmadı nasıl becerdiniz lan
Nvidia 8800 GT 256 bit aynen yandı. :/ Bu oyuna değilde assasins creed III'a yanıyorum.
----------------------------- -
Weldox bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ben haftada 30 saate yakın cod oynadım 9600gtme bişey olmadı nasıl becerdiniz lan
Nvidia 8800 GT 256 bit aynen yandı. :/ Bu oyuna değilde assasins creed III'a yanıyorum.
-----------------------------eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsen herşey olur hocam.
-
merakla bekliyorum :(
ama pc kaldirmicak gibi..
-
medal of honour u bitiremedim daha ama bunu 2 günde bitiririz artık
termal macunu yeniledim pc jet gibi oldu alayı gelsin :W
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------medal of honour u bitiremedim daha ama bunu 2 günde bitiririz artık
termal macunu yeniledim pc jet gibi oldu alayı gelsin :W
bende fanları temizledim virüs taraması yaptım disk birleştirdim :D Genel temizlik -
manhyak bunu yazdı:
Pc versiyonunun çıkmasına 3 gün kaldı. psp den oynayanların yorumlarıda oyunun mükkemmel olduğu doğrultusunda merakla bekliyoruzz.
Buda oyun görüntüleri
http://www.youtube.com/watch?v=yrurGjHbPU8
-----------------------------Uff ! Oyundaki gerçekçiliğe bakar mısın abi ya! Muhteşem patlama efektleri var.Hayran kaldım bu oyuna.Ama pc gereksinimleri ne acaba?Biz de bu oyunu kaldıracak bir sistem yok !Call Of Duty 2'ye devam...
-
pspde nasıl oynamışlar la :S ben bulamadım oyunu PSP için.