Call Of Duty: Black Ops III
-
bu oyunları artık multi oynamadıkaça keyfi olmuyor hocam
-
PanxeR bunu yazdı
bu oyunları artık multi oynamadıkaça keyfi olmuyor hocam
Hocam yapma gözünü seveyim, Single olarak oynayacak zamanım bile yok, inşallah bir gün oynarım :)
-
Abi oynamayın boşverin, zaman kaybı.
Neredeyse macbooka geçtiğimden beri oyun oynamıyordum, steam indirimini görünce cs go alayım dedim.
3 gün içerisnde 16 saat oynamışım. Hiç oyunlarla alakası olmayan beni bile bağımlı yaptı neredeyse. Bu sabah bir an kendimi amazonda oyun mouseu ararken buldum.
Birkaç gün daha böyle gidersem silmeyi planlıyorum.
-
zigor bunu yazdı
Neredeyse macbooka geçtiğimden beri oyun oynamıyordum, steam indirimini görünce cs go alayım dedim.
3 gün içerisnde 16 saat oynamışım. Hiç oyunlarla alakası olmayan beni bile bağımlı yaptı neredeyse. Bu sabah bir an kendimi amazonda oyun mouseu ararken buldum.
Hocam bende eksik olan tek şey zaman :) Sınava hazırlanmaktan iflahımın kesildiği şu son birkaç senemde, alnımın akıyla çıktığım ve sınavları sonsuzluğa gömdüğüm gün kalan oyunlara sarkacağım :)
-
zigor bunu yazdı
http://www.amazon.com/A4tech-Bloody-HeavyWeight-Ultracor3-v7/dp/B0093HLPIM
-
Yeni konu açmak istemedim buradan sorayım call of duty black ops 1 w10 da oynanır mı ?